Ascultă acest articol


Anul acesta s-au împlinit 25 de ani de la lansarea “Baywatch“, unul din cele mai populare seriale din anii ’90. Show-ul care a fost difuzat timp de 11 ani deține, potrivit Guinness World Records, recordul pentru cel mai urmărit serial din lume cu o medie de 1,1 miliarde de telespectatori în fiecare săptămână în toată lumea. Totul a pornit de la o comandă de reclamă, un draft de scenariu, un tânăr regizor şi fete… foarte multe fete frumoase.

De-a lungul celor 11 sezoane multe vedete au venit și au plecat din serial, iar o parte dintre actori au devenit sex simboluri după ce au apărut în “Baywatch”. Culmea pentru mulți din pleiada de actori, modele și starlete care au devenit vedete internaționale, serialul a fost singurul moment notabil al carierei. Scenele în slow motion cu Erika Eleniak, Pamela Anderson, Yasmine Bleeth sau Alexandra Paul alergând pe plajă în strălucitoarele costume de baie roșii au devenit iconice. Nimic nu le putea opri pe eroinele sexy: nici valurile puternice, nici atacurile rechinilor, nici asasinii periculoși și categoric nici bombele nucleare.

Înainte de toate, când spui “Baywatch” spui C.J. Parker sau Pamela Anderson – serialul a devenit imediat un HIT printre bărbații din America datorită ei. Să fim serioși, cele mai importante personaje din serial erau fără îndoială… sânii. Pentru David Hasellhoff sau Mitch Buchannon, serialul cu salvamari a reprezentat apogeul carierei lor. Rolul kuat de David i-a fost oferit inițial lui Tom Selleck care a refuzat. Actorul a apărut în 220 de episoade, din 1989 până în 2000. Înainte de “Baywatch”, Hasellhoff era popular pentru serialul “Knight Rider”, cel mai important proiect al său de până atunci. Culmea serialul a fost la un pas să fie anulat după primul sezon însă a devenit un hit după ce Hasellhoff s-a alăturat și echipei de producători a show-ului.

Cine crede că o reluare cinematografică a serialului „Baywatch” cu cele mai sexy și mai tinere actrițe ale momentului ar fi una explozivă, să ridice mânuța! Ei bine, discuțiile despre o reluare a clasicului serial chiar sunt reale și deja se zvonește ce actrițe focoase ar putea să intre în costumele de baie roșii ca focul din “Baywatch”!

Potrivit publicației “Deadline”, fetele propuse pentru a fi salvamari în noua producție regizată de Seth Gordon (responsabil de comedii precum “Horrible Bosses”, “Identity Thief” și alte seriale de comedie) sunt Ashley Benson, Alexandra Daddario, Nina Dobrev, care deja au fost “audiate” pentru versiunea de film Paramount.

Pe unele le știți foarte bine, pe altele mai deloc, așa că să facem o scurtă prezentare pentru fiecare dintre viitoarele “bombe” sexy în rolurile iconice care i-au lansat pe Pamela Anderson, Carmen Electra ori Shauni McClain.

nina

Nina Dobrev

În vârstă de 26 de ani, bruneta din “The Vampire Diaries” este una din cele mai cunoscute tinere actrițe de success și preferata adolescenților. De origine bulgară, Nina are mari șanse să aibă un rol principal de salvamar în viitoarea comedie (presupunem!).

ashley

Ashley Benson

Următoarea în top este tot o actriță frumoasă și tânără, dar de dat aceasta una cu bucle aurii. Ashley a devenit faimoasă cu rolul din serialul de adolescenți “Pretty Little Liars”, urmat de “Spring Breakers” în care-a jucat cu Selena Gomez și James Franco (!).

alex

Alexandra Daddario

Are o privire atât de pătrunzătoare și cristalină, că e greu să nu te pierzi în lumea ei. Actriță și model, Alexandra a debutat cu filmele “Percy Jackson”, “Texas Chainsaw 3D” ori „True Detective”.

Dacă ceea ce și-au propus cei de la Paramount va deveni un succes de box-office, așteptăm să vedem, cert este că au gânduri mari în ceea ce privește acest brand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.