Ascultă acest articol


Paramount Channel anunță lansarea în România a Academiei de Film, un proiect care are scopul de a încuraja pasiunea pentru cinema. Obiectivul Paramount – Film Academy este de a răspândi iubirea pentru filme în rândul unui public larg, de a crește interesul pentru procesele și etapele de realizare ale unui film, de a oferi o perspectivă completă a experienței cinematografice.

Tehnicile speciale sunt dezvăluite prin scurte video-uri difuzate pe Paramount Channel și disponibile pe site-ul oficial http://www.paramountchannel.ro/academiadefilm .

Pentru toți cei care doresc să-și aprofundeze cunoștințele cinematografice, Paramount Channel a pregătit un concurs special, disponibil până pe 15 decembrie, cu o recompensă tentantă: un abonament pentru două persoane la Cinema City, în 2016. Telespectatorii trebuie să găsească răspunsul corect la cel puțin 6 întrebări legate de efecte speciale folosite în filme și alte secrete ale cinematografiei. Regulamentul concursului este disponibil aici.

De asemenea, de acum înainte, și abonații Orange se pot delecta cu filme clasice de Hollywood, deoarece Paramount Channel a fost inclus în pachetul World HD și Orange Family HD.

 Paramount Channel a fost recent adăugat în portofoliul nostru, fiind primit cu entuziasm de telespectatorii din România datorită selecției de filme. Suntem încântați de colaborarea demarată cu un partener internațional de încredere precum Orange, reușind astfel să oferim un program de filme de calitate unui public cât mai numeros,

a declarat Bartosz Witak, SVP and General Manager, Viacom CEE.

1 COMENTARIU

  1. La linkul spre regulament din textul de mai sus, esti dus la:

    Pagina nu există: “/academiadefilm%20.”

    S-a dus increderea in Paramount si in site-ul vostru….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.