Variety relatează că Christopher McQuarrie se gândește serios să scrie și să regizeze Mission: Impossible 6.

De menționat este că fiecare film Mission: Impossible a avut un alt regizor. Cascadoriile au vizat din ce în ce mai ambițioasele viziuni ale lui Tom Cruise (Ethan Hunt).

Paramount l-ar putea dori înapoi pe McQuarrie și din alte considerente: succesul imens pe care Mission: Impossible Rogue Nation l-a avut (mai exact 682.300.000$ la nivel mondial și multe locuri fruntașe de box-office), dar și relația sa de prietenie strânsă și de lucru pe care le are cu Tom Cruise, ce determină ca treaba pe platourile de filmare să fie mai ușoară pentru toți cei implicați.

Desigur, pot apărea surprize la acest capitol, însă, în conformitate cu revista Variety discuțiile se îndreaptă spre McQuarrie.

Scopul acestor decizii rapide este acela de a începe filmările în jurul lunii august 2016.

Christopher McQuarrie a mai lucrat cu Tom Cruise în 2012 (Jack Reacher. Un glonţ la ţintă), dar a mai scris scenariul și regia în 2013 ale X-men Origini: Wolverine 2.

1 COMENTARIU

  1. “Christopher McQuarrie a mai lucrat cu Tom Cruise în 2012 (Jack Reacher. Un glonţ la ţintă), dar a mai scris scenariul și regia în 2013 ale X-men Origini: Wolverine 2.” – Andreea (sau Simona) tu intelegi ce ai scris? in primul rand nu poti sa scrii scenariul si regia unui film, si in al doilea rand filmul de care presupun ca vrei sa amintesti se cheama The Wolverine (unde McQuarrie nu a scris scenariul, si nici la X-Men Origins: Wolverine). Probabil ca vrei sa zici de Valkirye…asta e altceva. Remember IMDB is our friend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.