Ascultă acest articol


Mulțumită Ro Image avem acces la trei scurte interviuri în exclusivitate cu protagoniștii filmului Secret in Their Eyes / “Secretul“, Julia Roberts (Jess), Nicole Kidman (Claire) și Chiwetel Ejiofor (Ray).

Roberts vorbește despre comparație cu filmul original, Kidman ne spune de ce a fost interesată de film, iar Ejiofor ne spune despre conexiunea dintre Ray și Jess.

În “Secretul” o echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray (Chiwetel Ejiofor) şi Jess (Julia Roberts), alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire (Nicole Kidman), e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal şi fără vreun motiv aparent.

Acum, 13 ani mai târziu, după ce l-a căutat obsesiv pe ucigaş, Ray descoperă, în sfârşit, un nou indiciu despre care e convins că îl va ajuta să rezolve cazul, să-l prindă pe criminal şi să aducă liniştea sufletească membrilor echipei sale. Dar nimeni nu e pregătit pentru secretul şocant pe care îl va aduce la iveală efectul distructiv al răzbunării personale asupra sufletului omenesc.

Trecutul şi prezentul se întreţes pe măsură ce misterul îşi arată profunzimi din ce în ce mai sumbre, iar graniţele dintre dreptate şi răzbunare sunt tot mai neclare. Apare, aşadar, întrebarea: cât de departe ar merge cineva pentru a îndrepta un rău inexplicabil?

Recenzia noastră și o paralelă vis-a-vis de filmul original, „El secreto de sus ojos”, o aveți aici.

Secret in Their Eyes / “Secretul” rulează acum în cinematografe și este distribuit în România de Ro Image.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.