Netflix a sosit în România

1
1905
Ascultă acest articol


Netflix a sosit oficial în România, iar de acum puteți accesa https://www.netflix.com/ro/ și vă puteți face cont optând pentru unul dintre cele trei tipuri de abonament:

  • Basic (7.99e)
  • Standard (9.99e)
  • Premium (11.99e)

Vestea bună este că aveți o lună gratuită, iar vestea proastă este că subtitrările în limba română lipsesc din conținut (probabil temporar).

Anunțul oficial a venit astăzi în cadrul CES 2016 unde Reed Hastings, co-fondator și Chief Executive al Netflix, a urcat pe scenă și a declarat:

“Astăzi ești martor la nașterea unei noi rețele globale de internet TV.”

“Cu această lansare, consumatorii din toată lumea se vor bucura de filme și seriale în același timp! Cu ajutorul internetului, punem puterea în mâinile consumatorilor pentru a reda conținut media, oricând, oriunde pe orice device.”

Netflix este disponibil de acum în alte peste 130 de țări și se va extinde și mai mult în acest an. Netflix poate fi accesat de pe PC, tabletă, smartphone, Smart TV și console de jocuri și este disponibil și în rezoluții UHD și 4K în funcție de abonament, fiind necesare și device-uri capabile să redea aceste formate video.

Printre cele mai interesante seriale disponibile prin Netflix amintim: Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones, House of Cards, Orange is The New Black, Narcos, Sense8, Grace and Frankie și Marco Polo, iar printre cele mai noi filme din ofertă este și The Ridiculous 6 cu Adam Sandler în rol titular.

În acest moment Netflix este cel mai mare distribuitor de TV via internet cu 70 de milioane de abonați în peste 190 de țări cu un record de 125 de milioane de seriale și filme redate în fiecare oră, inclusiv seriale, documentare și filme produse de Netflix. Abonații pot urmări cât de mult conținut vor, oricând, oriunde, pe majoritatea device-urilor existente. De asemenea, abonații pot reda, pune pauză și continua de unde au rămas fără să fie întrerupți de reclame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.