Un început de an cu noi surprize şi  propuneri extrem de atractive pentru întreaga familie la AMC Networks International Central Europe.

La AMC, în fiecare joi de la ora 23:00, vom putea urmări sezonul 4 al serialului Breaking Bad, unul dintre cele mai apreciate seriale de televiziune, câştigător a peste 120 de premii.

La Filmcafe, luna ianuarie este luna filmelor de acţiune, a dramelor istorice şi de război. Drama a trei jurnalişti de război o vom afla urmărind în premieră pe 21 ianuarie la ora 22:00, Termen limită Gallipoli.

La Tv Paprika, în ianuarie, cele mai bune reţete, delicii şi preparate rafinate, dar şi călătorii culinare vor fi prezente pe micul ecran.

La Minimax, un nou serial va debuta pe 16 ianuarie de la ora 11:00, cu faimosul şi binecunoscutul erou cu mască, Zorro. Megamax, în noul serial Oaza lui Oscar ne prezintă  aventurile printre cactuşi, dune de nisip şi stânci ale eroului nostru, Oscar.

Pregătiţi-vă pentru relaxare urmărind filmele şi emisiunile lunii ianuarie de la AMC Networks!
Vizionare plăcută!

AMC – Breaking Bad – Sezonul 4

PREMIERA: 7 ianuarie de la 23:00

În fiecare joi de la 23:00

Bryan Cranston interpretează rolul lui Walter White, personaj cu care a câştigat mai multe premii Emmy. Walter este un profesor de chimie, odinioară un om blând, dar a cărui transformare într-un criminal sângeros atinge cote impresionante într-un al patrulea sezon senzaţional. În timp ce tânărul său complice, Jesse, devine tot mai distant şi ostil, Walt trebuie să se confrunte cu o soţie care s-a îndepărtat sufleteşte de el, cu intransigentul său cumnat, agent antidrog, şi cu liderul nemilos care manipulează întreaga operaţiune – totul culminând cu un final de sezon care vă va lăsa fără cuvinte.

FILMCAFE – Termen Limită Gallipoli

Termen limită Gallipoli | PREMIERA: 21 ianuarie la ora 22:00

Trei jurnaliști, Charles Bean, Ellis Ashmead Bartlett și Phillip Schuler, ajung în Gallipoli în 1915 alături de trupele britanice și aliate. Deși misiunea lor este să ofere informații de pe front, sunt împiedicați să relateze povestea adevărată a unui dezastru în desfășurare. De la campamentul din Cairo la golful Anzac și până la evacuare, aceasta este povestea unor jurnaliști care nu acceptă ca adevărul să fie prima victimă a războiului. Este povestea unor oameni care refuză să fie reduși la tăcere. Acțiunile acestora vor contribui la schimbarea cursului campaniei și vor transforma un dezastru strategic într-o legendă de eroism, lăsând o urmă de neînlăturat în viața fiecăruia dintre ei.

MINIMAX – Zorro

PREMIERA: 16 ianuarie la ora 11:00

Eroul principal din noul nostru serial, Don Diego, trăieşte o viaţă plină de provocări, în timp ce se luptă împotriva unor dictatori lipsiţi de orice scrupule. Putem urmări epopeea eroului mascat binecunoscut. Zorro îi pedepseşte pe rivalii săi, făcându-i de râsul lumii în acelaşi timp şi marcând, evident, locurile faptelor sale cu semnul său Z!

MEGAMAX – Oaza lui Oscar

PREMIERA: 6 ianuarie de la ora 16:00, zilnic

Dacă eşti o şopârlă singuratică într-un loc necruţător, cu siguranţă n-ai o viaţă uşoară. Ţi se pare că toată lumea ţi-e potrivnică. În cazul lui Oscar, această situaţie nu e deloc neobişnuită, fiind lovit din toate părţile. Deşertul e chiar o mică oază de relaxare, deoarece relaţiile sale cu vecinii nu sunt chiar amicale. Puii îl atacă pe Oscar cu o cruzime deosebită, şi nici mangustele nu prea îl ajută. Apoi, trioul blestemat format din Popy, Buck şi Harchi, îi mai pun beţe în roate. Orice ar avea, îi este luat de aceştia. Oriunde s-ar duce, aceştia îl urmăresc. Însă Oscar nu renunţă niciodată.  El vede jumătatea plină a paharului. Însă, din nefericire, în deşert această jumătate a paharului e deseori plină de nisip. O aventură nebună plină de acţiune printre cactuşi, drumuri prăfuite şi stânci!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.