5 scurtmetraje independente disponibile online pe CINEPUB!

Descoperă 6 regizori români, “6 tineri furiosi”

0
1270
Ascultă acest articol


Începând cu joi, 14 ianuarie, ora 20:30, pe CINEPUB sunt disponibile pentru vizionare online, gratuit și legal, 5 scurtmetraje independente.

Cele 5 scurtmetraje sunt create de 6 regizori români, 6 “tineri furioși”: Cristian Pascariu, Vlad Ghinea, Andrei Ștefan Răuțu, Bogdan Dobre, Ionuț Laurențiu Dușcă și Bogdan Mureșanu.

Filmele propun personaje inedite, cu personalități puternice: inadaptate sau prea ancorate în realitatea imediată, revoltate sau resemnate, înconjurate de familie sau în căutarea uneia.

Beţişoare rock’n’roll regizat de Cristian Pascariu, spune povestea unei femei surde care încearcă să reia legătura cu fiul ei abandonat cu 35 de ani în urmă, acum star rock. Se duce la un concert al lui, dar va trebui să-şi înfrunte atât temerile, cât şi o lume pe care nu o înţelege.

betisoare-rocknroll-play

Dușmanul semnat de Vlad Ghinea, îl prezintă pe Bogdan, un tânăr cu probleme de comunicare. Singurele discuții pe care le are sunt cu… o păpușă marionetă. Când fratele lui îl ia la o petrecere, Bogdan este obligat să iasă din zona lui de confort.

dusmanul-play

Ela, Panda și Madam scurtmetrajul lui Andrei Ștefan Răuțu, urmărește călătoria unei tinere corporatiste la mare, împreună cu bunica ei. Pentru a nu-și pierde job-ul, tânăra trebuie să se întorcă la București cât de repede. Dar simpatica bunică are alte planuri.

Ela-Panda-Madam-play

Sisyphus regizat de Bogdan Dobre și Ionuț Laurențiu Dușcă, pune o întrebare: “Ți-ai pus vreodată problema irelevanței sau repetiției vieții tale?”. În “Sisyphus” o tânără își găsește liniștea într-un mod cel putin bizar…

sisifus-play

Acțiunea filmului Tuns, ras şi frezat semnat de Bogdan Mureșanu, se petrece după revoluţie, când unui frizer în vârstă i se aşază pe scaun, pentru un bărbierit, fostul torţionar. În doar câteva clipe, posturile sunt inversate….

tuns-play

 Filmele sunt disponibile online, gratuit și legal pe CINEPUB.

Informații despre toate filmele din portofoliul Cinepub se găsesc pe site-ul oficial. (www.cinepub.ro)

Cinepub.ro (www.cinepub.ro) este singurul portal de cinema românesc online, distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lungmetraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.