Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Allegiant”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Câștigători: Mares Nicolae Sorin și Ilie Georgiana

Revolta a început în Divergent, iar în Insurgent războiul a devenit iminent. Din 11 martie, Allegiant te va duce dincolo de zidurile care înconjoară orașul. Alianțele se schimbă, adevăruri șocante ies la iveală, iar Tris și Four trebuie să înfrunte pericole necunoscute. Lumea clădită acum 100 de ani în jurul celor 5 facțiuni a început să se clatine, iar bătălia pentru umanitate începe.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații la filmul Seria Divergent: Allegiant.

În Allegiant, această actriță interpretează rolul lui Evelyn, mama lui Four (Theo James). Actrița celebră pentru rolurile din “King Kong”, “Mulholand Drive” sau “The International” este și câștigătoarea a două premii Oscar pentru “21 Grams” și “The Impossible”. Care este numele ei?

  • a. Naomi Watts
  • b. Kate Winslet
  • c. Maggie Q

Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București în săptămâna de după concurs, de luni până duminică. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul.

Din 11 martie, Allegiant, a treia parte a seriei fenomen Divergent vine pe marile ecrane din Romania in premiera mondiala. Shailene Woodley, Theo James, Naomi Watts si Jeff Daniels se intorc cu si mai multa actiune si suspans in Allegiant, un film eveniment bazat pe bestsellerul international. Mergi la cinema din 11 martie!

41 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.