Această primăvară este plină de noi selecții la festivaluri internaționale pentru RAISA. Filmul lui Pavel Cuzuioc a fost selecționat în Competiția Festivalului de Film DIAGONALE din Graz, Austria (8 – 13 martie), Festivalul Internațional de Film de la Fribourg, Elveția (11 – 19 martie), Festivalul Internațional de Film Short Waves din Poznan, Polonia (15 – 20 martie), Festivalul Internațional de Film de la Vilnius, Lituania (31 martie – 14 aprilie).

Scurtmetrajul de ficțiune RAISA a avut Premiera la Festivalul de Film din Cottbus 2015 (Germania) și a fost distins în noiembrie cu Mențiunea Specială a Juriului în cadrul Competiției Internaționale a Sleepwalkers Short Film Festival, eveniment ce face parte din Tallinn Black Nights Film Festival. în decembrie filmul a fost proiectat la cea de-a zecea ediţie a MAKING WAVES, Festivalul de Film Românesc din New York, iar în februarie, RAISA a avut premiera în Franța la Festivalul Internațional de Film de scurtmetraj Clermont Ferrand.

Agentul internațional de vânzări al filmului este Premium Films (www.premium-films.com), companie specializată în achiziția și distribuția de filme de lung și scurtmetraje, reprezentată de Jean-Charles Mille. Printre titlurile portofoliului Premium Films, se numără filme cu numeroase premii, printre care si câstigatorul Palm D’Or din 2015, si o nominalizare la Premilor Oscar din acest an la sectiunea Best Live Action Short.

Noul film documentar regizat de Pavel Cuzuioc ,“Secondo Me” , se află în această perioadă în post-producție și va fi lansat în acest an.

Despre RAISA

Din distribuție fac parte Cristina Flutur (După Dealuri) și Maria Sagaidac. Scenariul și regia sunt semnate de Pavel Cuzuioc, iar Michael Schindegger este directorul de imagine al filmului.

Sinopsis:

Moldova. Într-o zi de iarnă, Raisa călătorește spre Chișinău, în speranța de a găsi

Pagina oficială de facebook a filmului: https://www.facebook.com/RAISA-film

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.