n luna aprilie, lună de primăvară,  AMC Networks vine cu propuneri extrem de atractive pe micul ecran.

La AMC, premiera mondială a sezonului 2  Fear the Walking Dead debutează  în data de  11 aprilie. Pe lângă postul AMC, primul episod va fi difuzat simultan în primetime de la ora 23:00,  pe toate canalele de film AMCNI-CE din întreaga regiune, inclusiv pe Filmcafe în România.

La TV Paprika călătorii gastronomice, trucuri și inspirație, mese fabuloase, ne vor fi dezvăluite de faimoși și renumiți bucătari. Rachel Khoo, în serialul Rețetele lui Rachel Khoo: Melbrook, ne va deschide pofta de a călători.

Copiii vor fi privilegiaţi în luna aprilie, deoarece Megamax  îl invită pe Zeke să ne uimească cu desenele sale în Tableta lui Zeke şi Minimax  vine cu filme şi seriale noi, în premieră,  dar şi cu episoade noi ale desenelor îndrăgite, grupate în:  Maraton în weekend- Micul meu ponei- Prietenia este magică.

Toată familia poate viziona emisiuni de calitate, filme extraordinare şi documentare de excepţie la AMC Networks International Central Europe.

Filmcafe – Richard III

FILMCAFE comemorează  400 de ani de la moartea lui Shakespeare.

PREMIERA: 16 Aprilie, ora 22:00

Filmul Richard III este o adaptare după piesa clasică a lui Shakespeare, doar că acțiunea e transplantată în anii 30. Richard complotează împotriva fratelui său, Edward, care a pus mâna pe putere după un război civil sângeros. Richard începe planul prin a o seduce pe Lady Anne, cu care se căsătorește, ea rămânând văduvă după război.  Ajutat de niște servitori loiali, Richard îl asasinează pe Clarence, fratele său mai mare. Răvășit de veste, Edward moare la puțin timp după. Puterea ajunge în mâna tânărului prinț de Wales, iar Richard ar trebui să fie consilierul și protectorul  său, dar în schimb îl aruncă în pușcărie. Richard ajunge conducător, dar modul nemilos de a conduce îi va atrage dușmănia multora.

AMC – Fear the Walking Dead – Sezonul 2

PREMIERA: 11 aprilie, la 04:00 şi 23:00

În fiecare luni de la 23:00

Primul sezon s-a încheiat cu Madison, Travis şi familia lor extinsă refugiindu-se temporar în proprietatea îngradită de garduri cu vedere la ocean a lui Strand. Pe masură ce agitaţia civilă creşte şi  zombie încep să preia oraşul, Strand se pregăteşte să evadeze pe “Abigail”, iahtul său ancorat în larg.
Grupul de supraviețuitori se refugiază pe barca lui Victor Strand, după evenimentele prezentate în primul sezon.

Poți face un tur pe iahtul Abigail! Este foarte cool!!!

TV Paprika – Rețetele lui Rachel Khoo: Melbourne

PREMIERA: 20 Aprilie de la ora 21:00

Rachel, mereu în căutare de noi inspiraţii culinare, notează în caietul ei cu reţete ideile născute în timpul călătoriilor, pentru ca revenind acasă în bucătăria transformată din magazie, să le pună în aplicare. De data aceasta, redescoperă diversitatea culinară şi comorile ascunse ale oraşului Melbourne, renumita capitală a gurmanzilor.

Minimax – Micul meu ponei – Prietenia este magică

În fiecare weekend din aprilie de la ora 09:30

În cele mai noi episoade din Micul meu ponei, Twilight îşi continuă studiile cu cei mai noi prieteni, Applejack, Rarity, Fluttershy, Rainbow Dash şi Pinkie Pie. Cu toţii reprezintă diferite aspecte ale prieteniei, iar Twilight îşi dă seama că face parte din „Elementele Armoniei“. Poneii trec prin nenumărate aventuri şi îi ajută pe locuitorii din Oraşul Poneilor, iar dacă e necesar, reuşesc să rezolve şi problemele care apar între ei.

Megamax – Tableta lui Zeke

PREMIERA: 7 Aprilie de la ora 16:30, zilnic

Zeke Palmer la cei 14 ani ai săi este un adevărat artist, desenele lui fiind incredibil de vii. Însă într-o bună zi, acestea devin reale. Când Zeke găseşte o misterioasă tabletă, el descoperă că orice desenează prinde viaţă. Deşi acum Zeke poate desena ce vrea, el nu realizează că lucrurile iau o altă întorsătură…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.