P!nk semnează melodia “Just Like Fire” de pe coloana sonoră a filmului “Alice în Țara Oglinzilor”

0
918
Ascultă acest articol


Single-ul a fost scris de P!nk, Max Martin, Shellback şi Oscar Holter, fiind produs tot de aceştia. „Just Like Fire” se bucură şi de un videoclip, în care P!nk păşeşte în lumea magică a lui Alice alături de fiica sa, Willow. P!nk a înregistrat şi o a doua piesă pentru „Alice în Ţara Oglinzilor”, un cover al melodiei „White Rabbit”, cântată de Jefferson Airplane.

Despre P!nk

P!nk, al cărei nume real este Alecia Moore, este cântăreaţă şi compozitoare. De la debutul său în 2000 a lansat, până în prezent, şapte albume, şi a vândut în întreaga lume peste 60 de milioane de albume, 130 de milioane de single-uri şi peste 2,4 milioane de DVD-uri. Artista a avut, de-a lungul timpului, 14 single-uri în top 10 al clasamentului Billboard Hot 100, dintre care 4 pe locul 1.

P!nk deţine trei premii Grammy, trei premii Billboard, şase premii MTV Video Music Awards, două premii MTV Europe Awards, două People’s Choice Awards şi a fost numită Femeia Anului 2013 de către Billboard.

În 2015, ea a devenit şi cel mai nou Ambasador UNICEF, sprijinind de asemenea nenumărate alte organizaţii caritabile, precum Make A Wish Foundation, Autism Speaks, Human Rights Campaign şi No Kid Hungry.

 Despre film

În „Alice în Ţara Oglinzilor”,  Alice (Mia Wasikowska) se reîntoarce în fantastica lume din Wonderland şi călătoreşte înapoi în timp pentru a-l salva pe Pălărierul Nebun (Johnny Depp). Regizat de James Bobin, care îşi aduce viziunea sa unică asupra universului spectaculos creat de Tim Burton pe marile ecrane odată cu „Alice În Ţara Minunilor” din 2010, filmul este scris de Linda Woolverton şi bazat pe personajele create de Lewis Carroll. Producătorii sunt Joe Roth, Suzanne Todd, Jennifer Todd şi Tim Burton, cu John G. Scotti drept producător executiv.

„Alice în Ţara Oglinzilor” reuneşte distribuţia din 2010 a blockbuster-ului internaţional, printre care Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska, Matt Lucas şi vocile actorilor Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen, Timothy Spall, Barbara Windsor sau Paul Whitehouse. Acestora li se alătură noi personaje jucate de Rhys Ifans şi Sacha Baron Cohen.

Filmul „Alice Through The Looking Glass / Alice În Ţara Oglinzilor” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 27 mai 2016, în format 3D, IMAX 3D, 4DX și Dolby Atmos, vForum Film România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.