În fiecare din noi există o dorință de a fi cel mai bun într-un domeniu. Uneori ne visăm stând pe un podium, în timp ce ni se pune medalia în jurul gâtului.

Noi credem că fiecare copil este un campion! Fiecare din noi are cel puțin o calitate care ne face să fim excepționali și nu e nevoie să avem puteri supra-naturale, ci este suficient să luptăm cu mult curaj, precum Zorro, să ne salvăm prietenii cu o vrajă bună precum Bibi, ori să acționăm cu multă vitejie, precum Pompierul Sam.

Ziua Campionilor Minimax se oprește în perioada 2-11 septembrie,  în 6 orașe din țară, având 5 stații de joacă în care copiii se pot juca și își pot întâlni personajele preferate din desenele animate: Zorro, Patru prieteni și jumătate, Curiosul George, Pompierul Sam, Frații Kratt, Mia și Bibi Blocksberg.  Fiecare participant va primi un permis de călătorie cu care va putea colecționa diverse ștampile, iar din oră în oră va participa la o tragere la sorți cu multe premii.

În fiecare oraș, vor fi prezente și mascotele Minimax care vor împărți cadouri și vor avea multe surprize pentru toți copiii.

Anul acesta, Caravana Minimax se va afla în:

  •  Timișoara- 2 septembrie în Piața Unirii
  • Alba Iulia- 3 septembrie în Piața Cetății
  • Cluj Napoca- 4 septembrie în Parc Detunata
  • Ploiești- 9 septembrie pe Platoul Sălii Sporturilor
  • Constanța- 10 septembrie la Dana Pasageri Port Constanța
  • București- 11 septembrie în Parcul Alexandru Ioan Cuza

Evenimentele sunt gratuite, intrarea este liberă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.