Park Chan- Wook, faimosul regizor al filmelor controversate OldBoy, Lady Vengeance, Thirst și Stoker ( cu Nicole Kidman) a revenit pe marile ecrane cu un thriller erotic ce întrece cu ușurință orice producție de acest tip. Fără nunțe de gri, Slujnica (The Handmaiden) este o peliculă plină de suspans despre o poveste de dragoste combinată ingenios cu erotism, fantome, horror și S&M.

Sookee este angajată în serviciul moștenitoarei Hideko, care trăiește o viață retrasă pe o proprietate luxoasă, cu unchiul ei extrem de dominant. Sookee păstrează însă un secret: este o hoață de buzunare recrutată de un șarlatan. Slujnica îl ajută să o seducă pe frumoasa moștenitoare și totul merge conform planului până la un punct…

Conform Hollywoodreporter, Slujnica (The Handmaiden) este cel mai vândut film coreean din istorie. Acesta a fost distribuit în 175 de țări și a întrecut recordul producției” Expresul Zăpezii/ Snowpiercer”, avându-i avut în distribuție pe Tilda Swinton și Chris Evans.

Slujnica a  fost nominalizat la Palme d`Or, iar pentru scenografie a primit ”Vulcan Award” în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2016. La Festivalul Internațional de Film Independent “Anonimul”, regizorul a primit trofeul “Anonimul” pentru contribuția la “frumusețea cinematografiei universale” și a  fost prezent alături de actrița Kim Hae-sook și de producătorul filmului, Wonjo Jeong.

Pe 18 noiembrie, spectatorii sunt așteptați să experimenteze un voluptos viciu cinematografic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.