Santas Gift Day 09 07 Aug 2015 Photographer David Dolsen 604.307.6945

Niciodată nu este prea devreme să ne gândim la Sărbători în familie, cadouri și vacanță alături de cei dragi. Intrați în atmosfera de sărbătoare alături de DIVA, cu filmele speciale de Crăciun.

Începând din 7 noiembrie, de luni până vineri, de la 14:00 și de la 16:00, DIVA difuzează câte un film dedicat Crăciunului.

Premierele lunii noiembrie sunt Spiritul Crăciunului (pe 7 noiembrie), despre o jurnalistă care are un accident de maşină și, aflată în comă, spiritul ei ia contact cu un altul cu identitate surprinzătoare, Un secret de Crăciun (pe 14 noiembrie), despre viaţa unei mame singure care ia o turnură magică după ce-i salvează viaţa unei femei dintr-un accident cu două săptămâni înainte de Crăciun și A fost odată de Sărbători (17 noiembrie), în care, atunci când scapă de anturajul său pentru a explora New York-ul de Crăciun, o prinţesă face cunoştinţă cu un tânăr care-i arată oraşul frumoasei necunoscute.

Urmăriți, așadar, Numărătoarea inversă până la Crăciun, începând din 7 noimebrie, de luni până vineri, de la 14:00, la DIVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.