DIVA vă propune “Sărut de Octombrie”, un film dedicat sărbătorii de Halloween

1
3927
A free-spirited young woman who's afraid of commitment is hired by a career-driven single dad as a temporary nanny for his two young children. As Halloween approaches - and she and the children bond - she finds herself also becoming drawn to their dad, and wondering whether to run or finally give commitment a chance. Photo: Ashley Williams, Sam Jaeger Credit: Copyright 2015 Crown Media United States, LLC/Photographer: Bettina Strauss
Ascultă acest articol


Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar dovlecii abia așteaptă să se transforme în figuri terifiante! Vineri, 28 octombrie, la 21:00, DIVA va difuza un film dedicat Halloween-ului: Sărut de octombrie.

Sărbătoarea de Halloween este pe 31 octombrie, dar vinerea premergătoare acestei zile este una cu totul specială! Adică cea mai bună ocazie pentru a urmări Sărut de octombrie, un film romantic dedicat perioadei de Halloween, cu Ashley Williams, Sam Jaeger și Hannah Cheramy și regizat de Lynne Stopkewich. În care Poppy, angajată ca bonă de Ryan, un văduv dependent de muncă, îi câştigă pe copii de partea ei şi cucereşte şi inima tatălui în scurt timp.

Vedem Sărut de octombrie vineri, 28 octombrie, la 21:00, la DIVA!

1 COMENTARIU

  1. Filmele de Craciun de pe Diva sunt difuzate la ore la care nu suntem acasa.
    Rugamintea ar fi sa fie difuzate seara sau Sambata si Dumunica.

    Cu multumiri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.