Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “The Accountant”, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Lazar Adrian și Gabi Razvan

Christian Wolff este un geniu care are mai multe în comun cu Einstein decât cu noi. A preferat mereu să fie în compania cifrelor decât a oamenilor și se menține într-o discreție totală. Sub acoperirea unui mic birou de contabilitate, el descurcă registrele celor mai periculoși clienți: carteluri, traficanți de droguri și asasini. Curând, cifrele pe care le descoperă devin extrem de periculoase. Dar pedantul contabil este mai mult echipat pentru a face față oricărei amenințări…

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații de două persoane la action thriller-ul The Accountant: Cifre Periculoase.

În The Accountant, acest premiat actor intrepretează rolul lui Christian Wolff, un geniu al matematicii care descurcă registrele contabile ale celor mai periculoase organizații criminale. Recent, a jucat în Batman v Superman: Dawn of Justice și în Argo, filmul pe care l-a și regizat și cu care a câștigat Oscarul. Care este numele lui?

  1. Ben Affleck
  2. Matt Damon
  3. George Clooney

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați, vineri, pe site pot merge la film cu buletinul.

Din 28 octombrie, regizorul David Ayer (Harsh Times, End of Watch, Fury; scenerist pentru Training Day și Suicide Squad) îl prezintă pe Ben Affleck într-un rol dual de excepție: misteriosul contabil Christian Wolff în The Accountant: Cifre Periculoase. Un action thriller ca un puzzle inteligent, care te va intriga și te va provoca să-l dezlegi pentru a afla șocantul adevăr. Află cine e contabilul în The Accountant: Cifre periculoase. O producție Warner Bros. Pictures distribuită de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 28 octombrie.

37 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.