Surle și trâmbițe, geekși înghesuiți să sărbătorească, șampanie curgând, leșinuri salvate cu gheață, pisici speriate, curcubeie și unicorni: s-a lansat cel mai nou supliment #Geek al revistei noastre @FiLM !

Vă reamintim că revistele noastre sunt gratuite, online și pot fi citite de oricine, de oriunde și pe orice device mobil, desktop sau televizor. Geek pentru toată lumea!

În acest număr vizităm doi Doctori (Strange și Fate), tre să-i cunoașteți dacă sunteți BD-ști, ne tragem de wowă prin cel mai nou expansion din Lumea lui Warcraft, Legiunea (World of Warcraft: Legion), ne dăm cu părerea despre cum stau treburile prin serialele din universul DC, despre ce ne-a speriat la scurt-metrajele și lung metrajele de la Dracula Film Festival, bookwormșii nu-s nici ei uitați, vorbim de o carte super-tare și ne exprimăm opinia despre o bandă desenată mișto și o animație (ambele cu super-eroi) și o “interogăm” pe Alfheim Cosplay Goods despre care-i treaba cu Cosplay-ul ăsta dle. Am depășit de mult limita unei fraze de bun gust și am făcut exces de virgule și tot mai aveam să vă zic câte și mai câte mai găsiți în acest număr.

Gata cu trăncăneala, băgați veseli un vin fiert, dați drumul a veioză și trageți o pătură și treceți la lecturat. O să vă placă (sperăm) și dacă da, vă așteptăm cu păreri, comentarii, critici, înjurături și dulcegării la comentarii, aici, sau pe pagina revistei de Facebook.

PS. Ah, și să nu uităm, mulțumim tuturor pentru că ați votat pe FB coperta preferată, părerea voastră contează! Întotdeauna!

Psssst! Nici de această dată nu lipsește concursul ! Detalii în curând pe pagina de FB a revistei. GATA!

PS. (2) “Ultimul” din titlu nu se referă că gata, nu mai apare niciunul ci că e ultimul pe anul ăsta. Așa că chilleanu’, we’re not going anywhere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.