Mulțumită distribuitorului filmului Nocturnal Animals/ “Animale de noapte” în România, vedem în exclusivitate imagini de la premiera specială de la Los Angeles, din 11 noiembrie, prezentată de Focus Features.

În clip vedem sosirea actorilor pe covorul roșu și scurte interviuri cu aceștia.

Regia și scenariul îi aparțin lui Tom Ford, protagoniștii sunt Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Aaron-Taylor Johnson și Michael Shannon, iar filmul va avea premiera în România din 18 noiembrie la cinema.

ANIMALE DE NOAPTE este noul film al lui Tom Ford (A Single Man), un thriller romantic tulburător, de o tensiune șocantă și fascinantă, care explorează granița fină dintre iubire și cruzime, răzbunare și ispășire. Protagoniști sunt Amy Adams și Jake Gyllenhaal, ambii nominalizați la premiile Oscar, în rolurile unui cuplu divorțat care descoperă secrete întunecate unul despre celălalt.

Susan Morrow (Amy Adams), dealer de artă din Los Angeles, duce o viață incredibil de privilegiată, dar absolut neîmplinită, alături de soțul ei, Hutton Morrow (Armie Hammer). Într-un weekend, când Hutton pleacă într-una din prea desele sale călătorii de afaceri, Susan găsește în cutia sa poștală un colet. Este un roman, Nocturnal Animals, scris de fostul ei soț, Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), cu care ea nu mai luase legătura de patru ani. Biletul care însoțește pachetul o face pe Susan să citească romanul, și apoi să-l sune pe Edward, care urma să vină la Los Angeles. Susan citește romanul într-o noapte, singură acasă, și descoperă că îi era dedicat ei…

… Dar cele scrise în carte sunt violente și devastatoare. Pe măsură ce citește, Susan e profund mișcată de romanul lui Edward, și începe să-și aducă aminte de momente din povestea lor de dragoste. Încercând să-și sondeze sufletul dincolo de pojghița superficială a vieții și carierei pe care și le-a construit, Susan devine tot mai convinsă că ceea ce citește e o poveste despre răzbunare, o poveste care o forțează să regândească alegerile pe care le-a făcut în viață, și-i redeșteaptă o iubire pe care se temea că o pierduse pentru totdeauna. Pe măsură ce povestea se desfășoară spre final, Susan începe să-și dea seama că acolo miza e mântuirea, atât a ei, pentru greșelile făcute, cât și a eroului romanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.