Sărbătoarea preferată a celor mici se apropie cu pași repezi, iar Minimax s-a pregătit să-i încânte, să-i distreze și în același timp, să-i învețe pe micii telespectatori despre prietenie, aventuri, Moș Crăciun și puterea de a dărui.

Bloc tematic Crăciunul, pe 24 decembrie, începând cu ora 8:00 și în reluare pe 25 și 26 decembrie, cuprinde ediții de sărbători ale celor mai frumoase și urmărite desene animate Minimax: Barbie: un Crăciun perfect, Holly Hobbie și prietenii, Curiosul George: un Crăciun maimuțesc, Cu frații Kratt în sălbăticie: special de Crăciun, Viața și aventurile lui Moș Crăciun, Crăciunul perfect al lui Arthur, Beniamin îl întâlnește pe Moș Crăciun, Barbie în colinda de Crăciun, Trebuie să-l prind pe Moș Crăciun.

În dimineața Ajunului Crăciunului, Barbie este cea care deschide seria de emisiuni speciale cu filmul Barbie: Un Crăciun perfect, în care Barbie şi surorile ei, Skipper, Stacie şi Chelsea plănuiesc o vizită la New York şi le vin tot felul de idei grozave despre cum să petreacă perioada Crăciunului. Fiecare dintre ele are de gând să ducă la bun sfârşit planurile, dar singure. Când sunt pe punctul de a porni, un viscol le împiedică să plece către New York! Însă în curând îşi dau seama care este semnificaţia adevărată a unui Crăciun perfect: de a petrece cât mai mult timp cu familia.

Urmează Holly Hobbie și prietenii ei, apoi copiii pot veni alături de Curiosul George în ediția specială de Crăciun și pot petrece sărbătoarea în sălbăticie, alături de frații Kratt.
De la ora 11:45, Moș Crăciun este personajul principal în filmul Viața și aventurile lui Moș Crăciun, unde putem afla despre copilăria minunată a lui Moş Crăciun şi originea tradiţiilor legate de el, a jucăriilor, şosetelor, pomilor decoraţi, renilor şi saniei! Călătorim înapoi în vremea minunilor şi magiei şi trăim povestea înduioşătoare care aduce bucurie cu ocazia fiecărui Crăciun!

Ziua dedicată Crăciunului continuă de la ora 13:00 cu desenele Crăciunul perfect al lui Arthur și Benjamin îl întâlnește pe Moș Crăciun.

Barbie revine cu un nou film în spiritul sărbătorilor de iarnă, Barbie în colinda de Crăciun, începând cu ora 14:50, apoi filmul Trebuie să-l prind pe Moș Crăciun de la ora 16:10, în care un băieţel vrea să-i dovedească prietenului său că Moş Crăciun există, încercând să-l captureze. Între timp, un duşman vechi al Moşului se trezeşte din somn adânc, având aceeaşi intenţie.

Sărbătorile de iarnă vin la Minimax cu povești speciale și educative pentru cei mici despre puterea de a dărui, despre prietenie și Moș Crăciun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.