Turner a comandat al doilea sezon al serialului “Un comportament adecvat”, producţie care îi aduce în rolurile principale pe Michelle Dockery („Downton Abbey”) și pe actorul argentiniano-spaniol Juan Diego Botto („1492 – Cucerirea Paradisului” și „El Greco”) într-o adaptare a romanului Letty Dobesh a lui Blake Crouch (autorul romanului „Wayward Pines”).  Noul sezon va putea fi urmărit începând cu toamna acestui an, numai la TNT.

Decizia a fost luată în urma succesului înregistrat de primul sezon. “Un comportament adecvat” a fost urmărit în medie de 4,4 milioane de telespectatori în Statele Unite, pe toate platformele TNT.

“Alimentat de tipologia personajelor aflate într-o căutare periculoasă pentru apartenenţă, dragoste şi familie, <<Un comportament adecvat>> produce foarte uşor dependenţă”, a spus Sarah Aubrey, EVP of original programming TNT. Aubrey a adăugat: “Milioane de telespectatori s-au îndrăgostit de acest cuplu sexy şi complicat, iar în sezonul doi, Letty și Javier le vor aduce mult mai multe subiecte la care să se gândească.”

„Un comportament adecvat” spune povestea lui Letty Dobesh (Michelle Dockery), o escroacă ce obține foloase materiale într-un mod fraudulos, a cărei viață o ia mereu pe un drum greșit, ca urmare a unor decizii imprudente, imprudența fiind modul în care ei îi place să acționeze cel mai des.

Abia ieșită din închisoare, Letty încearcă să rămână pe linia de plutire: tocmai s-a reunit cu fiul ei de doar zece ani, care a fost crescut până acum de mama ei, Estelle (Lusia Strus); se întâlnește des cu ofițerul de supraveghere, Christian (Kinney), dar ale cărui motivații de a o ajuta sunt îndoielnice. Haosul revine în viața lui Letty când află că un asasin (Juan Diego Botto) a fost angajat pentru a o ucide pe soția unui bărbat cunoscut. Din dorința de a-i da planurile peste cap, Letty se va ciocni cu acest criminal, încurcându-se amândoi într-o relație periculoasă.

Serialul „Un comportament adecvat” este produs de scenaristul/producătorul Chad Hodge („Dispăruţi în Wayward Pines”, „The Playboy Club”) și de autorul Blake Crouch („Wayward Pines”), împreună cu producătorii executivi Marty Adelstein („Aquarius”, „Prison Break”, „Un vârcolac adolescent”) și Becky Clements („Aquarius”, „Last Man Standing”) în Studiourile Tomorrow, reprezentând un parteneriat între studiourile ITV Studios și Marty Adelstein. Episodul pilot a fost realizat în regia lui Charlotte Sieling.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.