„Câinele, adevăratul meu prieten” îşi dă întâlnire cu spectatorii din 27 ianuarie la cinema

0
1218
Ascultă acest articol


Poveste a unei prietenii autentice şi devotamentul unui simpatic patruped faţă de stăpânul său vor stârni un amalgam de emoţii în filmul de familie „Câinele, adevăratul meu prieten”, distribuit de Freeman Entertainment în premieră pe marile ecrane din 27 ianuarie.

Pentru regizorul Lasse Hallström decizia de a ecraniza romanul omonim al lui W. Bruce Cameron a părut mai mult decât firească, ţinând cont de faptul că acesta a devenit cel de-al treilea proiect asemănător pe care îl prezintă după „Viaţa mea de câine” şi „Hachiko: Povestea unui câine”.

„Am vrut ca proiectul să aibă un ton original, cu un aer de lejeritate, care să fie bine ancorat în emoţii reale – atât ale câinilor, cât şi ale oamenilor. A fost o provocare distractivă.”,

a apreciat deschis regizorul.

Hallström s-a îndreptat către Dennis Quaid pentru rolul stăpânului adult, cu care a colaborat în urmă cu mai bine de 20 de ani. Încântat de propunere, actorul mărturiseşte: „Ador povestea şi chiar i se potriveşte perfect lui Lasse. El e un povestitor excelent şi ştie cum să se folosească de limbaj, imagini şi sunete pentru a reda sentimente.”

„Câinele, adevăratul meu prieten” prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi învaţă să râdă şi să iubească.

Redată din perspectiva celui mai simpatic căţel prin vocea lui Josh Gad, povestea de familie îi mai reuneşte în distribuţie alături de Dennis Quaid, pe actorii Britt Robertson, KJ Apa, John Ortiz, Juliet Rylance, Luke Kirby, Peggy Lipton şi Pooch Hall.

O aventură plină de umor, trăiri intense şi cele mai îndrăgite animale, „Câinele, adevăratul meu prieten” este distribuit de Freeman Entertainment din 27 ianuarie, în premieră pe marile ecrane din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.