Noul serial dramatic Dispăruta, o mini-serie franceză în care vom descoperi personaje puternice și o intrigă neașteptată, are premiera la DIVA în luna februarie. Producția urmărește lupta continuă și traumele prin care trece familia Morel, după ce fiica de 17 ani, Léa, nu se întoarce acasă după o noapte petrecută în oraș. Dispăruta aduce pe micul ecran coșmarul oricărui părinte: o fiică dispărută, despre destinul căreia nu se știe absolut nimic. Seria franceză în opt părți are premiera exclusiv la DIVA marți, 7 februarie, la 21:00.

Elevă cu un viitor promițător, Léa, împreună cu verișoara ei, Chris, participă la Festivalul Muzical de la Lyon, iar familia o așteaptă să revină acasă cu povești fabuloase de la acest eveniment fericit… dar Léa  nu se întoarce. Ultima veste din partea ei este un mesaj telefonic: Tata! Sunt eu, Léa… Tata, dacă mă auzi, te rog, răspunde! Tatăl ei, Julien, refuză să aştepte şi decide să pornească o anchetă proprie. Mama, Florence, încearcă înainte de toate să nu se lase dărâmată de situaţie, pentru a menţine aparenta normalitate în faţa fetiţei ei de 8 ani, Zoé. Fratele mai mare, Thomas, este măcinat de vinovăţie: îi promisese mamei că o va aduce acasă pe Léa în noaptea respectivă.

Intriga este neașteptată, fiecare episod scoțînd la iveală noi secrete. Ancheta poliției, condusă de inspectorul Molina, creionează un portret extrem de complex al adolescentei. Bănuielile conduc spre Romain, care a fost, se pare, ultimul care a văzut-o pe Léa în seara de vineri. Léa lipsește, deja, de 36 de ore: a fugit, a fost răpită sau ucisă?

Distribuția este formată din Pierre-François Martin-Laval, Alix Poisson, Camille Razat, Maxime Taffanel, Stella Trotonda, Laurent Bateau, Zoe Marchal, Muriel Combeau și alții. Iris Bucher, Nicolas Duval Adassovsky, Laurent Zeitoun și Yann Zenou sunt producători, iar seria este regizată de Charlotte Brandström.

Pregătiți-vă pentru momente trepidante și răsturnări de situații în noua serie săptămânală Dispăruta, care are premiera marți, 7 februarie, la 21:00, exclusiv la DIVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.