Câştigătoare a numeroase premii muzicale şi singura antrenoare de la ,,Vocea României”,  Loredana se va face auzită pe marile ecrane, în premieră din 10 februarie, când îi va împrumuta vocea personajului Barbara Gordon din versiunea în limba română a aventurii animate „LEGO® Batman: Filmul”. O producţie Warner Bros. Pictures, Warner Animation Group şi LEGO Systems A/S.

Aceeaşi bună-dispoziţie care a transformat „Marea aventură Lego®” într-un fenomen mondial, îl aduce acum pe Lego Batman în propriul film animat pe marile ecrane.

O mulţime de lucruri rele sunt pe cale să se întâmple în Gotham, iar dacă Batman vrea să salveze oraşul de groaznicul Joker va trebui să înveţe să renunţe la postura de erou solitar, să încerce să colaboreze cu alţii şi poate, doar poate, să se mai relaxeze puţin.

Una dintre cele mai aşteptate aventuri ale anului, versiunea în limba română a producţiei „LEGO® Batman: Filmul” va marca primul proiect cinematografic comun pentru Loredana şi Tudor Chirilă, artistul fiind cel care îi va împrumuta vocea legendarului The Joker.

Despre experienţa dublajului pentru „LEGO® Batman: Filmul” şi Barbara Gordon, personajul interpretat din 10 februarie pe marile ecrane, Loredana a declarat: ,,Nu e chiar prima dată când sunt implicată în dublajul unui film de cinema. De fiecare dată îmi face plăcere şi e o experienţă care mă relaxează. Cumva mă ajută să fac şi altceva decât în mod normal. Cred că amândouă suntem atrase de Batman, eu cred că dinaintea Barbarei, pentru că îl cunosc pe tipul ăsta de când eram mică. Dacă ea este un om al legii, eu mă consider mai mult o rebelă. Cred că cel mai mult ne asemanăm pe plan profesional, pentru că în jobul ei Barbara este şi riguroasă, o adevărată profesionistă”, a concluzionat Loredana.

Warner Bros. Pictures şi Warner Animation Group, în asociere cu LEGO® System A/S prezintă producţia Lin Pictures / Lord Miller / Vertigo Entertainment, „LEGO® Batman: Filmul” fiind distribuit la nivel internaţional de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros. Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.