Freeman Entertainment prezintă “Hai să ne batem” şi “Copacul cu poveşti” la cinema, din 24 februarie

1
1440
Ascultă acest articol


Din 24 februarie, pe marile ecrane, Ice Cube şi Charlie Day sunt profesori de liceu pregătiţi să-şi rezolve cu pumnul problemele din cancelarie în comedia „Hai să ne batem”, regizată de Richie Keen.

În ultima zi de şcoală, timidul profesor de engleză, Andy Campbell (Charlie Day) încearcă să nu-şi piardă calmul din cauza farselor deplasate pe care le fac absolvenţii, a tăierilor de bugete care îi pun în pericol slujba şi a managementului ineficient. Însă lucrurile se înrăutăţesc atunci când intră în conflict cu cel mai dur şi fioros coleg, Ron Strickland (Ice Cube) care îl provoacă la duel după ore. Vestea confruntării celor doi profesori se răspândeşte rapid şi ajunge să devină exact soluţia de care liceul avea nevoie.

O producţie Warner Bros. Pictures, comedia „Hai să ne batem” are premiera în cinematografe din 24 februarie.

tmp_10138-afis_Copacul R1188301620

Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, „Copacul cu poveşti” este povestea emoţionantă a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă a mamei sale şi vizitele nocturne ale unui monstru milenar.

În fiecare seară, Conor merge la culcare cu teamă şi speranţa ca măcar o noapte să aibă un somn liniştit. Inevitabil însă, imediat după miezul nopţii, are acelaşi coşmar: din întunericul nopţii, vântul îi aduce la fereastră un monstru înspăimântător. Acesta îi va spune trei poveşti impresionante, după care îi va cere ceva cu adevărat important în schimb.

Cu ajutorul acestui monstru, Conor va descoperi compasiunea, dragostea şi câţiva aliaţi pe care se va putea baza necondiţionat, în ciuda greutăţilor care îl încearcă. Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „Copacul cu poveşti” are premiera în cinematografe din 24 februarie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.