GIRLS / FETELE, care a avut premiera în 2012, oferă o perspectivă amuzantă asupra încercărilor și rarelor victorii ale unui grup de fete. Hannah, Marnie, Jessa și Shoshanna încearcă să-și dea seama ce vor de la viață. Ele trăiesc în New York de câțiva ani, însă încă nu știu sigur ce vor – de la băieți, una de la alta, de la ele însele. Iar lucrurile nu par să devină mai clare

Sezonul 6 începe la șase luni de la finalul sezonului 5. Hannah se bucură de un început  ca scriitoare după ce sezonul trecut a participat la “The Moth” și a primit o sarcina care ar putea să-i schimbe viața. Marnie este acum într-o relație cu Ray și vrea să-și păstreze independența după divorțul de Desi. Jessa și Adam sunt împreuna și vor să înceapă un proiect în care să-și concentreze pasiunile. Shoshanna se află pe drumul cel bun din punct de vedere profesional, dar, pe plan personal, situația nu este la fel de fericită.

Pe lângă Lena Dunham, care o interpretează pe Hannah, din distribuție mai fac parte Allison Williams în rolul lui Marnie; Jemima Kirke este Jessa; Zosia Mamet apare în rolul Shoshannei; Alex Karpovsky îl interpretează pe Ray; Adam Driver este Adam; Andrew Rannells îl joacă pe Elijah, colegul de apartament al lui Hannah; Ebon Moss-Bachrach este Desi.

În sezonul 6 se întorc mai mulți invitați din ultimii ani, inclusiv Becky Ann Baker și Peter Scolari (în rolul părinților lui Hannah, Loreen si Tad), Rita Wilson (Evie, mama lui Marnie), Jon Glaser (Laird), Colin Quinn (Hermie) și Corey Stoll (Dill Harcourt). Printre noii invitați din acest sezon se numără Riz Ahmed (“În acea noapte”), Matthew Rhys (“The Americans”), Tracey Ullman (“Tracey Ullman’s Show”) și alții.

Ultimul sezon al serialului GIRLS / FETELE are 10 episoade.

Serialul are premiera pe 13 februarie de la ora 05:00, în același timp cu premiera din Statele Unite ale Americii, și de la ora 21:00, iar celelalte episoade de jumătate de oră vor fi difuzate în fiecare luni la aceleași ore.

Toate sezoanele serialului GIRLS pot fi urmărite pe HBO GO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.