Luni seara, echipa filmului “Ana, mon amour” a putut fi admirată pe covorul roşu de la Grand Cinema& More din Băneasa Shopping City, unde a avut loc mult-aşteptata premieră de gală a coproducţiei româno-germano-franceze. În frunte cu regizorul Călin Peter Netzer, producătoarea Oana Iancu, scenariştii Iulia Lumânare şi Cezar-Paul Bădescu, precum şi monteuza Dana Bunescu, câştigătoarea “Ursului de Argint”, premiera de gală a filmului “Ana, mon amour” i-a reunit bineinţeles şi pe actorii: Diana Cavallioti, Mircea Postelnicu, Vasile Muraru, Vlad Ivanov şi Adrian Titieni, care şi-au întâmpinat cu entuziasm colegii şi invitaţii.

Evenimentul a fost salutat şi de o serie semnificativă de personalităţi publice, în frunte cu Dacian Cioloş, care a participat la proiecţie alături de soţie, precum şi reprezentanţi ai industriei de film şi showbiz-ului: Dan Chişu, Alina Chivulescu, Dorian Boguţă, Giulia Anghelescu, Speak, Codin Maticiuc (coproducător al filmului “Ana, mon amour”), Alina Tanasă şi Diana Enciu.

Singurul film românesc aflat anul acesta în competiţia oficială a celei de-a 67-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, lungmetrajul “Ana, mon amour” a primit premiul “Ursul de Argint” pentru “Contribuţie Artistică Deosebită în Cinematografie”, distincţie acordată Danei Bunescu pentru montajul filmului.

„Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu.

Toma şi Ana se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat. Deşi pare să deţină controlul asupra relaţiei, ani mai târziu el se trezeşte gravitând în jurul unei femei pe care nu o poate înţelege, fortându-se până la limită în încercarea de a o salva.

Începând cu data de 1 martie, echipa ,,Ana, mon amour” va participa şi la un turneu naţional, în cadrul căruia actorii şi realizatorii îşi vor da întâlnire cu publicul la o serie de avanpremiere în oraşele: Cluj, Piteşti, Timişoara, Constanţa, Piatra Neamţ şi Iaşi.

O producţie Parada Film, un film distribuit de Freeman Entertainment, „Ana, mon amour” îi aduce pe Diana Cavallioti şi Mircea Postelnicu în premieră pe marile ecrane, din 3 martie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.