The Accountant / “The Accountant: Cifre periculoase” – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Acțiune, Dramă, Thriller

VIDEO :

Codec: MPEG-4 AVC (24.99 Mbps)
Resolution: 1080p
Aspect ratio: 2.4:1 (16×9)

AUDIO :

DTS-HD MA: Engleză 5.1

Doby Digital: Cehă 5.1, Maghiară 5.1, Polonă 5.1/VO, Rusă 5.1, Tailandeză 5.1, Turcă 2.0

SUBTITRĂRI :

Română, Arabă, Bulgară, Cantoneză, Cehă, Chineză, Coreeană, Croată, Ebraică, Estonă, Letonă, Lituaniană, Magiară, Polonă, Portugheză – Europeană, Rusă, Slovenă, Tailandeză, Turcă

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : N.15

DATA LANSĂRII : Februarie 2017

DURATA : 128 min

PREŢ : 79.99RON

DISTRIBUITOR: ProVideo

SINOPSIS

Câștigător a două premii Oscar, actorul Ben Affleck (“Batman vs. Superman: Zorii Dreptății”) este Christian Wolff, un savant matematician care are o relație mai bună cu numerele decât cu oamenii, în drama regizată de Gavin O’Connor “The Accountant: Cifre periculoase”.

Sub o acoperire anostă, Christian ține contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizații criminale din lume. În momentul în care autoritățile ajung pe urmele lui, acesta își oferă serviciile unui client legitim: o companie de robotică în al cărui bilanț apar discrepanțe de milioane de dolari. Lupta pentru supraviețuire începe atunci când Chstistian descoperă neregulile financiare din firmă.

BONUSURI:

  • Inside the Man – Descoperiți secretele din spatele unui erou de acțiune neobișnuit
  • Știința comportamentală – Aspectele tulburării de care suferă Christian Wolff și modul în care îi afectează comportamentul
  • Contabilul în acțiune – Are precizie, este iute și mortal. Specialiștii în arme și cascadorii ne oferă detalii specifice din aceste domenii.
  • Christian Wolff: talente și abilități unice

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

TRAILER

LĂSAȚI UN MESAJ