Pentru cei mici, în luna aprilie, Minimax a pregătit un nou serial captivant, plin de acțiune. Mirette, protagonista noilor desene animate este o fetiță adorabilă, inteligentă, prietenoasă și pasionată de investigații. Nu stă niciodată pe gânduri dacă e vorba despre aventuri și nu se teme de nimic dacă vede o nedreptate. Mereu este în căutare de noi experiențe și cu greu se abţine să nu intervină, mai ales că îl are alături pe prietenul și asistentul ei, motanul Jean-Pat.

Cele 52 de episoade ale serialului “Mirette, detectiva călătoare“ vor fi difuzate de Minimax începând cu 15 aprilie de la ora 15:15.

Aventura, misterul dar și soluțiile salvatoare vor sosi la Minimax împreună cu Mirette.

PREMIERA: 15 aprilie, la ora 15:15

Mai întâi, să facem cunoștință cu Mirette, o fetiță de zece ani pasionată de investigații! Dispariții, furturi, indicii, suspecți, vinovați, urmăriri în viteză, arestări… Adoră toate aceste aventuri! În diversele ei investigații, e ajutată de Jean-Pat, asistentul ei felin, un motan roșcat și leneș, dar foarte eficace, care e interesat doar de mâncare. Să-i urmărim în aventurile lor pasionante în jurul lumii: de la Londra la Paris, prin New-York sau Cairo și să ne bucurăm de clipe amuzante și dovezi de prietenie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.