Serial nou: Grimm, sezonul 1, din 5 mai, de la 21:05

Grimm este un serial procedural, cu tente oculte, descris adesea ca o dramă polițistă mai altfel. Cu o atmosferă întunecată, de-a dreptul fantastică, intriga serialului aduce în prim plan personaje inspirate din Poveștile Fraților Grimm. Polițistul Nick Burkhardt din Portland află că rădăcinile sale se trag din strămoșii gardieni Grimm, care țineau lucrurile în frâu în lume. Familia Grimm mențineau echilibrul mondial, evitând lupte dezastruoase între oameni și creaturile periculoase Wesen.

Cu: David Giuntoli, Silas Weir Mitchell, Russell Hornsby

Filme de weekend

Gladiatorul, duminică, 14 mai, ora 21:00

Generalul roman Maximus (Russell Crowe) conduce armata sa spre victorie pe câmpul de luptă. La finalul războiului, Maximus ar vrea să revină la familie, însă, pe patul de moarte, împăratul Marcus Aurelius (Richard Harris) îi predă ștafeta puterii. Însă moștenitorul de drept al tronului, Commodus (Joaquin Phoenix) ordonă execuția sa și a familiei sale. Scăpând cu greu de la moarte, Maximus ajunge sclav și se antrenează ca gladiator în arenă. Odată ajuns la Roma, gladiatorul are un singur scop în viață: răzbunarea morții soției și a fiului său.

Oscar pentru cel mai bun film și cel mai bun actor în rolul principal.

Cu: Russell Crowe, Joaquin Phoenix

Apollo 13, duminică, 21 mai, ora 22:55

Astronautul Jim Lovell (Tom Hanks), comandantul misiunii Apollo 13 și piloții Jack Swigert (Kevin Bacon) și Fred Haise (Bill Paxton) pornesc în cea de-a cincea misiune pe Lună. Totul merge conform planului până la mijlocul misiunii când unul dintre rezervoarele navei explodează, punând în pericol viața echipajului. În timp ce curajoșii astronauți trebuie să aleagă între a muri sufocați sau înghețați, Mattingly și comandantul de la sol (Ed Harris) încearcă cu disperare să recupereze echipajul, conștienți fiind că aceștia ar putea să moară în momentul în care intră în contact cu atmosfera Pământului.

Oscar pentru cel mai bun film și pentru cele mai bune efecte vizuale.

Cu: Tom Hanks, Kevin Bacon, Ed Harris, Gary Sinise, Bill Paxton

Circul ororilor: asistentul vampirului, duminică, 28 mai, ora 21:00

Circul ororilor: asistentul vampirului pornește de la populara serie de cărți ale lui Darren Shan. Un adolescent încalcă fără să vrea armistițiul de 200 de ani dintre două grupări de vampiri. Atras într-o lume fantastică populată de creaturi îngrozitoare, Darren renunță la siguranța unei existențe plictisitoare pentru a-și împlini destinul într-o lume bântuită de coșmaruri.

Cu: Salma Hayek, Willem Dafoe

Twister, duminică, 28 mai, ora 23:15

Doi oameni de știință urmăresc cel mai distructiv fenomen al naturii – tornadele. Lansând senzori electronici în pâlnia tornadei, cei doi vânători de tornade speră să creeze un sistem de avertizare îmbunătățit. O aventură plină de situații imprevizibile.

Cu: Helen Hunt, Bill Paxton

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.