La avanpremiera filmului „Gardienii Galaxiei Vol. 2”, vedetele au testat reţeta Marvel: adrenalină şi umor

0
2347
Ascultă acest articol


Avanpremiera specială a filmului „Gardienii Galaxiei Vol. 2”, cel mai nou film Marvel, distribuit în ţara noastră de Forum FiForum Film România loc la sala T IMAX de la Cinema City din AFI Cotroceni.

 La evenimentul de lansare au luat parte jurnalişti, bloggeri, parteneri, precum şi vedetele Alexia Ţalavutis, Ana Maria Brânză, Andrei Leonte, Andrei Tomescu (Digi24), Anthony Icuagu, Alin Gălăţescu, BiBi, Daniel Niţoiu (PRO TV), Loredana Dinu, Lucian Mîndruţă, Gianina Corondan (Gold FM), Mircea Eremia, Mikey Haş, Mirela Vescan, Nono Semen (PRO FM), Olivia Niţă, Oana Zamfir (Digi24), Olix (Kiss FM), Petre Fumuru (Realitatea TV), Ramona Solomon (Realitatea TV), Sonia Argint-Ionescu (TVR 1), Simona Elena Ţăranu (Digi24), Simona şi Rareş Dragomir, Speak, Sasha Borona (Trupa Atelier), Vladimir Drăghia, Vitalie Cojocari (PRO TV).

 Înainte de vizionare, ne-am amuzat alături de „bulinele neserioase de ciocolată” şi am cântat şi dansat alături de trupa Electrica de la Clubul Crescendo, pregătindu-ne pentru o aventură plină de acţiune, culoare, muzică bună şi replici acide.

„Gardienii Galaxiei Vol. 2” a readus cu succes pe marile ecrane grupul excentric de personaje egoiste, care la prima vedere nu au nimic în comun cu super-eroii clasici, însă care au reuşit să se unească în încercarea de a salva galaxia pentru a doua oară. Povestea este o fuziune plină de umor, scene de acţiune, cascadorii şi efecte speciale care te propulsează în adâncurile galaxiei, alături de gardieni, experienţa fiind mult mai intensă în format IMAX.

Chris Pratt (Peter Quill) spune: „Încerc să fac cât mai multe cascadorii, iar Kurt Russell a fost chiar acolo cu mine, la 20 de metri în aer, printre fire, aruncând cu pumni în stânga şi în dreapta, multe zile la rând. El este un adevărat profesionist şi un atlet incredibil, aşa că a fost grozav să urmăresc un adevărat cascador. Am învăţat foarte multe lucrând cu el.”

Ia-ţi bilete la cinema, începând cu data de 4 mai, pentru a vedea în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos gaşca de eroi inadaptaţi, în cel mai nou şi amuzant film Marvel, desigur!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.