Stephen Grant appears before Judge Denis LeDuc for his arraignment at the Macomb County sheriff's office in Mount Clemens, Mich., Tuesday, March 6, 2007. Grant is accused of killing and dismembering his wife Tara Lynn Grant in Washington Township, Mich. (AP Photo/Carlos Osorio)

Crime + Investigation transmite noi episoade în exclusivitate din serialul “Lumea criminalilor”, care investighează cele mai faimoase crime din lume. În fiecare marţi, de la ora 22:00, telespectatorii vor putea afla cum au gândit ucigașii aceste fapte oribile și ce i-a determinat să le comită.

Experţi de la FBI, Scotland Yard şi din rândurile anchetatorilor de la departamentul de omucideri examinează probele de la locurile crimelor, fac profilul fiecărui ucigaș şi descriu detaliile înfiorătoare ale fiecărei omucideri, explicându-ne când, de ce şi cum a înfăptuit vinovatul crima, dar şi cum a fost elucidat fiecare caz.

Noua serie debutează cu povestea unui predicator şi a protejatei lui adolescente care desfăşurau o escrocherie pe internet pentru a le fura identitatea unor bărbaţi pe care îi ucideau, cadavrele victimelor fiind aruncate în pădure. Schema utilizată de cei doi criminali a funcţionat de mai multe ori, până când urmele celor doi au fost descoperite.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.