Barbie, Nils şi Balto în ultima săptămâna din iunie la Minimax!

0
2053
Ascultă acest articol


Recomandări Minimax 26 – 30 iunie

Finalul lunii iunie aduce, la Minimax, două pelicule animate colorate și pline de aventură (în care curajosul cățel Balto și celebra păpușă Barbie au parte de numeroase provocări). În plus, cei mici sunt invitați să descopere „Minunatele călătorii ale lui Nils Holgersson”, într-o versiune animată nouă a poveștii suedeze.

26 – 30 iunie: „Minunatele călătorii ale lui Nils Holgersson” (2017), ora 09:30, Minimax

· Serialul animat început pe 19 iunie continuă cu două episoade în fiecare zi, numai la Minimax. „Minunatele călătorii ale lui Nils Holgersson” este cea mai nouă versiune a poveştii suedeze scrise de Selma Lagerlöf, în 1906 – 1907. Şi ne distrează cu aventurile lui Nils, un băiat încăpățânat, care este micşorat de un spiriduș răutăcios (Athanor) şi pleacă la drum prin lumea largă, pe spatele gâscanului Martin.

29 iunie: „Balto III: Aripile schimbării” (2005), ora 08:00, Minimax

· Aventurile curajosului cățel Balto continuă în acest al treilea film din seria animată lansată în 1995. Unul dintre puii lui Balto, Kodi (voce: Sean Astin), lucrează pentru Poșta americană. El face echipă cu Dusty (voce: Charity James), Kirby (voce: Carl Weathers) și Ralph (voce: Bill Fagerbakke). Dar viitorul câinilor de tracţiune este pus în pericol în zonă, din cauza faptului că scrisorile şi coletele ajung mai repede în oraşul Nome cu avionul, decât cu sania trasă de câini. Balto a fost un husky siberian, care a salvat copii bolnavi de difterie in Alaska, în 1925. Cățelul a condus pe viscol sania care le-a dus celor mici leacul și a devenit celebru: are propria lui statuie în Central Park (New York)!

30 iunie: „Barbie în Spărgătorul de nuci” (2001), ora 16:00, Minimax

· Animația de față este al treilea din franciza „Barbie” (lansată în 1987) și primul modern, realizat cu ajutorul animației computerizate. Povestea se împletește cu opera clasică de Crăciun a lui E.T.A. Hoffman (1816): Clara (Barbie) primește un spărgător de nuci din lemn, de la o mătușă, iar acesta prinde viață, pentru a o ajuta să scape de Regele Şobolanilor. Pentru film, Mattel (companie creatoare a păpușii Barbie) a cernut prin 70 de candidate pentru a găsi vocea potrivită pentru eroina blondă. Aleasa lor a fost Kelly Sheridan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.