Beauty and the Beast – DVD

0
1052
Ascultă acest articol


Beauty and the Beast / “Frumoasa si Bestia” – Din luna iulie pe DVD!

Disney ne rasfaţă cu o nouă producţie dinamică, plină de culoare şi emoţie. „Frumoasa şi Bestia” redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei, într-o nouă versiune live-action, în care personajele prind viaţă, utilizând o tehnologie de ultimă generaţie.

În micul oraş Villeneuve, Belle (Emma Watson), o tânară luminoasă, cu un spirit liber, care iubeşte să citească, îşi vede de treburile monotone de zi cu zi. Ea locuieşte cu tatăl său, Maurice (Kevin Kline), un artist singuratic. Deşi este frumoasă şi binevoitoare, locuitorii oraşului nu ştiu ce să creadă despre ea, ramânând pentru ei o enigmă. Refuză constant avansurile neobosite ale arogantului Gaston (Luke Evans), ignorându-l cu desavârşire.

Printr-o intâmplare nefericită, tatăl lui Belle ajunge prizonier în castelul Bestiei (Dan Stevens), iar Belle pleacă în căutarea lui, îl găseşte şi il salvează, dar plăteşte un preţ – ramâne prizonieră în castel, în schimbul libertăţii tatălui său. Ea se împrieteneşte cu slujitorii castelului, care speră în secret ca Belle este cea care va rupe vraja.

Regie: Bill Condon

Distribuție: Luke Evans, Emma Watson, Dan Stevens

Gen: Fantastic, Muzical, Romantic, Dragoste

Format: DVD

Distribuitor: ProVideo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.