Un deliciu gastronomic ne oferă TV Paprika la începutul lunii septembrie. Trei premiere, trei emisiuni noi, trei seriale culinare cu renumiţi maeştri în arta gătitului vor fi difuzate chiar în prima săptămână din septembrie.

Vom descoperi urmărind TV Paprika, cum chimia dintre ingredientele folosite și bucătarul ce gătește cu pasiune și dragoste, face ca preparatele să fie delicioase.

“Aromele Indiei” / Anjum’s Spice Stories

Premiera: 03 Septembrie, la ora 14:30

Acest serial prezintă escapadele unei adevărate gurmande, Anjum Anand, „presărate” cu condimente indiene de însăși „maestra bucătăriei indiene moderne”. Anjum vizitează locuri cu peisaje superbe și destăinuie minunile bucătăriei indiene moderne, prezentând ingrediente și delicatese locale și demonstrând cât de sănătoase, proaspete și ușoare sunt aromele indiene. Pentru Anjum, mâncarea constituie întotdeauna elementul principal al vacanțelor. Vizitând Australia, Anjum Anand descoperă frumoasele regiuni ale acestei țări și degustă minunatele produse locale, dar împărtășește și localnicilor câteva taine din bucătăria indiană modernă.

“Trei bărbaţi în bucătărie” / Un trio en la cocina

Premiera: 03 Septembrie, la ora 17:00

Trioul mult așteptat, în sfârșit împreună! Nicola a câștigat inimile telespectatorilor cu rețetele prezentate în emisiunea Bucătăria lui Nicola, Julius își datorează celebritatea rețetelor sale de 22 de minute extrem de rapide, iar Gonzalo a devenit cunoscut datorită rețetelor sale rapide și gustoase. Cei trei bucătari se întâlnesc pentru prima dată într-o bucătărie comună. Rețete proprii, bucate gătite împreună, dar mai ales idei simple pentru mesele festive. Cei trei bucătari trebuie să gătească împreună, nu ratați această provocare extraordinară! Oare vor izbuti? Vor reuși să se pună în pielea celuilalt? Ori să dea instrucțiuni? Fiți alături de noi pentru a descoperi împreună!

“Să coacem cu Anna Olson” / Bake with Anna Olson

Premiera: 05 Septembrie, la ora 21:00

Cofetarul-minune, Anna Olson dezvăluie telespectatorilor trucurile preparării prăjiturilor, fie că este vorba despre brioșe sau bezele, torturi cu cremă ori croissant. În fiecare episod, Anna va prezenta rețete complexe pornind de la un aluat simplu sau o prăjitură clasică. Astfel, telespectatorii sunt invitați să ia parte la o experiență captivantă la sfârșitul căreia cofetarii începători pot deveni adevărați profesioniști. Iar stilul, ideile și trucurile unice ale Annei Olson constituie cireașa de pe tort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here