Collateral Beauty / “A doua șansă” – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Dramă

VIDEO :

Codec: MPEG-4 AVC (24.99 Mbps)
Resolution: 1080p
Aspect ratio: 2.55:1 (16×9)

AUDIO : DTS-HD MA: Engleză 5.1, Dolby Digital: Maghiară 5.1, Cehă 5.1, Polonă 5.1 VO, Rusă 5.1, Tailandeză 5.1

SUBTITRĂRI : Română, Arabă, Bahasă – Indonesiană, Cantoneză, Cehă, Chineză, Coreeană, Ebraică, Maghiară, Polonă, Rusă, Slovenă, Tailandeză, Turcă

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : AP12

DATA LANSĂRII : IUNIE 2017

DURATA : 96 min

PREŢ : 79.99RON

DISTRIBUITOR: ProVideo

SINOPSIS

Howard Inlet (Will Smith), odata un barbat cu o cariera stralucita, ajunge sa renunte la orice speranta dupa ce pierde una dintre cele mai importante persoane din viata sa. La interventia surprinzatoare si emotionanta a prietenilor lui, acesta este fortat sa-si infrunte toate temerile si sa accepte realitatea inainte de a pierde totul.

„Collateral Beauty: a doua sansa” exploreaza cu multa emotie felul in care oamenii reusesc sa gaseasca frumusete in ciuda suferintei si cum iubirea, timpul si moartea se completeaza reciproc astfel incat sa aduca echilibru existentei noastre.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

BONUSURI

O fabulă modernă: Descoperiți a Doua Șansă – Actorii și membrii echipei de proucție ne vor povesti ce i-a inspirat să își trăiască viețile într-o lumină nouă

TRAILER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.