Luna septembrie aduce o nouă emisiune românească la TV Paprika: este vorba despre producția autohtonă „La piață cu Antonio Passarelli”. Maestrul bucătar italian revine la postul TV Paprika, cu 10 episoade delicioase în care ne invită pe toți la piață, pentru a prinde gustul cumpărăturilor de la tarabele românești.

Emisiunea a fost filmată la finalul primăverii acestui an, când Antonio a cutreierat piețele din București și din țară, a cunoscut vânzători simpatici și le-a folosit produsele pentru a găti fel de fel de minunății proprii. El ne învață cum să folosim bogăția pe care ne-o oferă pământul pentru a mânca feluri sănătoase și delicioase.

În plus, din noua emisiune autohtonă marca TV Paprika nu vor lipsi trucurile utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. „Filmările au fost superbe! Îmi place bucătăria făcută cu oamenii din popor, cu oamenii adevărați”, explică simpaticul bucătar italian de 58 de ani.

Emisiunea „La piață cu Antonio Passarelli” este capul de afiș al listei de noutăți TV Paprika, din septembrie, care mai include producțiile: „Aromele Indiei” (din 3 septembrie, în fiecare weekend, la ora 14:30), „Trei bărbați în bucătărie” (din 3 septembrie, în fiecare weekend, la ora 17:00), „Să coacem cu Anna Olson” (din 5 septembrie, de luni până vineri, la ora 21:00) și „Delicatese tropicale cu Justine” (din 8 septembrie, de luni până vineri, la ora 23:00). În plus, va începe al doilea sezon din emisiunea „Safari culinar cu Sarah Graham”, din 14 septembrie, de luni până vineri, de la ora 23:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.