Serialul original TNT, „4 Blocks”, va fi difuzat global de Amazon Prime

0
1349
Ascultă acest articol


Mai mult de 1,5 milioane de spectatori au vizionat lupta clanului Hamady pentru controlul celor 4 blocuri ale acestora în serialul original „4 Blocks”. De acum, povestea berlineză va fi disponibilă în întreaga lume. Începând cu 4 octombrie, Amazon Prime Video va difuza TNT Serie Original în mai mult de 150 de țări, inclusiv Statele Unite ale Americii, Canada și Marea Britanie. În alte 50 de țări, inclusiv Germania, Franța și Rusia, serialul va fi disponibil începând din vara anului viitor. „4 Blocks” a fost deja difuzat la TNT în Polonia și în România, în paralel cu lansarea sa din Germania. TNT intenționează să difuzeze serialul și în Suedia, Norvegia și Danemarca începând cu 2 noiembrie.

Hannes Heyelmann, Senior Vice President și Managing Director, Europa Centrală și de Est și International Original Programming Strategy a spus: “Cu „4 Blocks”, ne-am asumat riscul de a finanța un serial aproape în întregime pe cont propriu și de a gestiona distribuția pentru prima dată. Credem că am găsit partenerii ideali în Amazon Prime Video și ZDFneo pentru a face serialul disponibil la nivel global. Acest lucru demonstrează că strategia noastră de a spune povești care sunt în mod clar înrădăcinate la nivel local funcționează și în vânzările internaționale și ne permit să investim și mai mult în producțiile noastre.” De ambele oferte s-a ocupat Lisette Schlippe, Director Content Licensing pentru Turner în Europa Centrală și de Est și Canada.

„4 Blocks” a fost produs de TNT Serie și Wiedemann & Berg. Primul sezon a avut șase episoade si a  avut premiera la Berlinale în februarie. De atunci, serialul a fost vizionat în cadrul numeroaselor festivaluri din întreaga lume. Kida Khodr Ramadan, actorul principal, a câștigat premiul “Cel mai bun actor” la Festivalul Séries Mania din Paris pentru interpretarea sa. Un al doilea sezon este deja în plină desfășurare, filmările fiind programate pentru această iarnă și urmând a fi difuzate mai târziu, anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.