Bijuteriile cu diamante și vilele luxoase nu vin pe calea cea mai ușoară pentru WAGS (soțiile și iubitele sportivilor profesioniști) din Los Angeles. Sezonul 3 al seriei WAGS LA, care are premiera la E! vineri, 10 noiembrie, la 23:15, aduce dovada faptului că nimeni nu este imun la drame!

În noile episoade, Dominique Penn, cea mai nouă membră a grupului, încearcă să atenueze problemele dintre Sasha și Autumn, în timp ce Olivia Pierson se confruntă cu o problemă legată de Instagram. Michelle Quick, o altă nou-venită în grup, se luptă să facă față admiratoarelor soțului său, care joacă fotbal american – dar o așteaptă o provocare mult mai mare, în urma unui anunț legat de sportivi. Nicolle Williams este gata pentru mult așteptata sa nuntă de vis, însă dificultățile apărute în planificarea ceremoniei îi fac pe toți cei din jur să se întrebe dacă va avea parte de nunta de poveste pe care și-o dorește. Viața unei iubite sau soții de sportiv profesionist poate părea poleită cu aur, dar situațiile dramatice se arată mereu, așa cum vedem în seria de la E!

Cu o săptămână înainte de premiera sezonului 3 al seriei săptămânale WAGS LA, pe 3 noiembrie, la ora 23:15, E! difuzează ultimul episod al seriei WAGS Miami, sezonul 2. În finalul de sezon îi vom urmări pe Ashley și Phil care se căsătoresc, în sfârșit, într-o destinație fermecătoare. În paralel, Hencha îi mărturisește lui Darnell că s-ar putea să fie însărcinată, iar tensiunile dintre Kayla și Eric explodează, amenințând să le afecteze serios căsnicia. Urmăriți-le pe aceste femei care trăiesc o viață strălucitoare, plină de bijuterii scumpe, diamante, călătorii extravagante, mașini și vile luxoase – care, însă, vin la pachet cu doze serioase de dramatism!

Despre WAGS

WAGS (Wives and Girlfriends of Sports Stars/Soţii şi iubite ale sportivilor celebri) este povestea lumii competitive, plină de adrenalină şi strălucitoare a femeilor frumoase şi independente care fac parte din clubul exclusivist al soţiilor şi iubitelor sportivilor profesionişti. Aceste WAGS joacă cel mai competitiv sport posibil: găsirea unui iubit sportiv şi păstrarea lui. Seria de succes marca E! urmăreşte un grup de prietene apropiate, între care există o ierarhie strictă, reguli nescrise şi o tonă de dramatism – cele care au mult-doritul inel pe deget şi un soţ cu un contract fiind cele care deţin toată puterea. Aceste femei fac mereu strategii şi îşi analizează mereu planurile, pentru a-şi păstra locul în rândul celorlalte WAGS şi pentru a-şi menține stilul de viaţă luxos, care vine odată cu acest statut. Asta în timp ce aspiră la cariere proprii în lumea modelling-ului, blogging-ului ori design-ului vestimentar. La fel ca în sport, trebuie să te asiguri că pui mâna pe trofeu (statutul de soţie, în acest caz) şi echipa aceasta ştie să joace bine de tot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.