Spider-Man Homecoming / “Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă” – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : SF, Acțiune, Aventură

VIDEO :

Resolution: 1080p
Aspect ratio: 2.39:1 (16×9)

AUDIO :

DTS-HD MA Engleză 5.1, Maghiară 5.1, Cehă 5.1, Poloneză 5.1, Turcă 5.1

SUBTITRĂRI : Cehă, Maghiară, Engleză, Română, Arabă, Bulgară, Croată, Ebraică, Greacă, Islandeză, Poloneză, Portugheză, Sârbă, Slovacă, Slovenă, Turcă

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : A.P.12

DATA LANSĂRII : NOIEMBRIE 2017

DURATA : 133 min

PREŢ : 79.99RON

DISTRIBUITOR: Empire Film

SINOPSIS

Un tânăr Peter Parker/Omul – Păianjen (Tom Holland), care a debutat senzaţional în Captain America: Civil War, intră în universul Marvel Cinematic, jucând rolul titular din Omului-păianjen: Întoarcerea acasă. Adorat de o lume întreagă, Spider-Man este cel mai popular personaj de benzi desenate din istorie şi bijuteria coroanei pentru Marvel comics. Acum, el revine într-o nouă versiune, proaspătă şi hazlie, produsă de Marvel Studios, care îl aduce pe Peter Parker pentru prima dată pe ecran alături de eroii Marvel Cinematic Universe.

Încântat de experienţa sa alături de răzbunători/ Avengers, Peter revine acasă, unde locuieşte împreună cu mătuşa May (Marisa Tomei), evoluând sub directa supraveghere a noului său mentor, Tony Stark (Robert Downey Jr.). Peter încearcă să revină la vechea sa rutină zilnică – atras de gândul de a deveni ceva mai mult decât un simplu vecin cumsecade – dar atunci când apare Vulture (Michael Keaton), un nou personaj malefic, acesta devine un pericol pentru toate lucrurile importante din viaţa lui Peter. Momentul său a sosit, pentru că el este pus la încercare pentru a deveni eroul care trebuie să devină.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

BONUSURI

  • 10 Deleted & Extended Scenes
  • Cast Gag Reel
  • The Spidey Study Guide: A Pop-Up Factoid Track
  • Unseen Alternate Captain America PSAs
  • Aftermath: Filmmakers Bridge the Gap from the Battle of New York
  • A Tangled Web: Spider-Man’s integration into the Marvel Cinematic Universe
  • And More !

RECENZIE FILM

“Noul Spider-Man este complex și complet ca film și are tot ce îi trebuie. Are, așa cum vă spuneam, tot ce îi trebuie că să devină un succes la box-office”. – Întreaga recenzie aici.

TRAILER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.