Studioul bucureștean Lorraine, în parteneriat cu Carbon Incubator, au lansat jocul Rumble League, în variantă soft launch. După succesul avut cu jocul Link Twin, Lorraine și Carbon au colaborat din nou iar rezultatul este un joc multiplayer de strategie.

Rumble League transpune jucătorul într-un univers alternativ al anului 1987, într-o lume dominată de elemente retro-futuriste. Rumble League combină stilul jocurilor arcade de tip beat-em-up, caracteristice anilor ‘80-‘90, cu sistemul de joc tip MOBA care a fost adoptat în ultimii ani de multe jocuri de succes.

Jucătorii vor explora destinații exotice unde se vor duela cu alți utilizatori, grație sistemului de tip multiplayer. În lupta pentru bani și glorie, oponenții își vor forma o echipă alcătuită dintr-o multitudine de luptători inspirați din cultura filmelor și jocurilor din anii ‘80 cu scopul de a anihila tabăra adversă. Întreaga acțiune se desfășoară pe o coloană sonoră dominată de ritmuri synthwave realizată special pentru Rumble League de James Featherstone.

Ce oferă Rumble League:

  • Atmosfera anilor ’80-’90 – Jocul este inspirat din producții celebre precum Double Dragon, Street Fighter sau Streets of Rage.
  • O lume fantastică – Rumble League oferă o multitudine de personaje originale și eroi inspirați din cultura filmelor și jocurilor de acțiune din anii ’80.
  • Competiție acerbă – Jucătorii își construiesc propriul deck de eroi cu care se aruncă în lupta împotriva a mii de alți jucători.
  • O mulțime de eroi – În funcție de stilul pe care fiecare jucător vrea să îl abordeze, există o infinitate de combinații în alcătuirea deck-ului.
  • Timp de joc rezonabil – Indiferent de timpul pe care jucătorii sunt dispuși să îl petreacă în joc, Rumble League oferă variante avantajoase. Un meci durează câteva minute și oferă o experiență intensă, plină de adrenalină.

Utilizatorii pot descărca jocul de pe Galaxy Apps sau pot solicita o variantă beta pentru iOS și Android.

“Credem că estetica anilor ’80 este încă prezentă într-o varietate de domenii, dar mai ales în cinematografie. Au apărut filme și seriale inspirate de atmosfera anilor 80, precum Stranger Things sau Thor: Ragnarok, care domină acum box office-ul. În lumea jocurilor video încă nu există un astfel de produs și credem că este un moment perfect pentru Rumble League

Scott Humphries, head of product Lorraine

Despre Carbon Incubator

Carbon este un incubator de jocuri care își propune să ajute creșterea industriei de jocuri din Europa de Est sprijinind dezvoltatorii locali independenți să lanseze jocuri atrăgătoare. Lansat în 2016, Carbon se concentrează pe dezvoltarea de jocuri independente de înaltă calitate și oferă o gamă largă de servicii oferite dezvoltatorilor incubați: finanțare, mentorat, asigurarea calității, servicii de dezvoltare, publishing, PR și marketing, sponsorizări și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați http://carbon-incubator.com.

Despre Lorraine

Lorraine Studio este un dezvoltator de jocuri mobile situat în București și Los Angeles. Primul produs al studioului, jocul de tip puzzle Link Twin, a fost lansat la începutul anului 2017, a fost promovat de App Store și Google Play și a reușit să se claseze pe poziția a doua la The Very Big Indie Pitch, competiție care s-a desfășurat în cadrul Pocket Gamer Connects London.

Pentru a descărca Rumble League, vizitați: https://rumble-league.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.