Happy Cinema, SĂPTĂMÂNA 5 – 8 martie 2018: 2 invitații de câte două persoane la film orice film rulează în perioada 12 – 15 martie.

Câștigători: Oprea Mariana, Preotesei Cristina

Răspunsul la întrebare: Happy Cinema

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail și să ne spuneți:

La ce cinematograf sunt disponibile invitațiile acestui concurs?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici. Invitațiile se ridică pe loc de la casa de bilete a cinematografelor. Este necesar să prezentați C.I. De asemenea, câștigătorii vor primi un mail în care să furnizeze CNP pe baza căruia se va face accesul în cinematograf. Dacă nu va fi oferit acesta în decursul zilei de vineri, invitația nu mai este valabilă. Mulțumim pentru înțelegere.

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematograful Happy Cinema și se folosesc pe loc. Nu se pot face rezervări, iar invitațiile sunt valabile la orice film care rulează în perioada menționată.

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Sunt două invitații de câte două persoane și sunt disponibile la orice filmul care rulează în perioada menționată la Happy Cinema. Programul îl găsiți pe HappyCinema.ro

Atenție ! Dacă alegeți să mergeți la filme 3D, costul ochelarilor nu este inclus in invitație.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

106 COMENTARII

  1. Nu cumva e asigurarea pt bilete? Eu am patit asta cu niste bilete luate pt Maroc cu Alitalia. Fara sa fie vreo casuta ascunsa pe care sa fi trebuit sa o debifez. Pur si simplu bagata miseleste pe gat. Initial m-am speriat ca e vreo plata neautorizata, am mai patit sa mi se cloneze cardul si sa trebuiasca sa merg la banca sa mi-l blocheze. Dar nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.