Votează ce vedetă din România va fi acoperită cu slime!

0
1445
Ascultă acest articol


În premieră în istoria Kids’ Choice Awards, copiii și adolescenții din România pot vota ce Youtuber român o să fie stropit cu slime, așa cum pățesc vedetele de la gală! Tot ce au de făcut este ca, începând din 13 martie, să trimită un mesaj cu numele vedetei pe care o vor acoperită cu celebrul lichid verde până pe 18.03.2018, accesând http://www.nickelodeon.ro/ și bifând Votează-ți Preferații la Kids’ Choice Awards 2018. Înainte de difuzarea Galei Kids’ Choice Awards pe Nickelodeon pe 28 martie, videoclipul în care vedeta câștigătoare încearcă să țină piept unui val de slime va putea fi urmărit pe pagina de Facebook a Nickelodeon. Să vedem cine câștigă!

Mai mult, cei care vor opta pentru Youtuber-ul român preferat pot participa la o tombolă, ai cărei câștigători vor fi anunțați după încheierea votării, tombolă la care pot obține cinci pachete de cadouri Nickelodeon.

Nickelodeon a dat recent startul unui proces de votare care va dura o lună. Noi categorii vor fi dezvăluite în fiecare săptămână până la gală. Copiii din peste 100 de țări, inclusiv România, pot vota pe platformele digitale ale Nickelodeon: inclusiv Nick.com și pe Nick App, disponibilă pe iPad, iPhone, Kindle și Android, folosind hashtag-urile speciale ale KCA și hashtag-ul nominalizatului lor favorit. În plus, cei mici vor putea influența show-ul în timp real cu voturile lor. Copiii din România pot vota pe http://kca.nick.co.uk/

Fanii pot accesa Nick.com/kca18, unde vor găsi clipuri amuzante, quizz-uri, jocuri, fotografii și știri despre show, nominalizații și participanții la Kids’ Choice Awards. Pentru a afla noutăți despre Kids’ Choice Awards, puteți da like paginii Nickelodeon de Facebook și urmări @Nickelodeon pe Twitter și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.