Pe 24 și 25 martie, Editura Nemira participă la Final Frontier, la cea de-a șaptea ediție a singurului târg de carte SF&Fantasy din țară, cu noutăți din colecțiile Nautilus, Young Adult și Anticipația, precumși un club de lectură wild, pe care, din păcate, George R.R. Martin îl va rata.

Târgul va avea loc la Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176), între orele 11:00 și 19:00.

La standul Editurii Nemira, reducerea generală este de 20%, iar pachetele 35% reducere.

Lumi postapocaliptice și distopii înfricoșătoare, călătorii interplanetare și arene de realitate virtuală, stații spațiale și comunități intergalactice în continuă expansiune. De la autori consacrați, printre care Ursula K. Le Guin și Stanislaw Lem, la noile „voci” ale literaturii SF&F, cititorii au posibilitatea de a deveni eroi și de a explora unul (sau mai multe, de ce nu?) din scenariile pregătite pentru ei.

Activități recomandate:

  • 0 pe o planetă terraformată, unde trăiesc păianjeni uriași. Toți suntem Copiii timpului, dar această „distincție” nu te va proteja pe câmpul de luptă.
  • Nu poți rata înscrierea la cel mai complex și imprevizibil treasure hunt din toate timpurile! Pășește în OASIS și rezolvă primul puzzle-urile din Ready Player One!
  • Un tur la curtea regală, însă doar în postura de prizonier. În Colivia regelui, ești lipsit de puteri și aliați.
  • O noapte pe Stația Centrală, un mozaic al postumanității. Nu te apropia de vampirii de date și de robotniki.
  • O vizită pe Gethen, o lume extraterestră unde nu există prejudecăți de gen, unde vei lucra sub acoperire ca ambasador uman. Nu te teme, nu vei deveni Mâna stângă a întunericului.
  • O aventură în deșertul Miraji, unde vei avea oportunitatea de a-l cunoaște pe Rebelul nisipurilor(dacă nu ești ucis de djinni, metamorfici sau coșmaruri).
  • Avându-l drept ghid pe Hugh Howey, o excursie în Silozul (18), unde predomină o atmosferă claustrofobică, sumbră, cu ecouri horror.

Sâmbătă, 24 martie, de la ora 14.00, are loc relansarea Revistei Nautilus – platformă online dedicată literaturii, filmelor, benzilor desenate și jocurilor science-fiction, horror și fantasy, sub coordonarea scriitorului Marian Coman. Participă la eveniment: Marian Coman, Horia Nicola Ursu și scriitorul Adrian Mihălțianu.

Așii, doiarii și jokerii se întâlnesc la Final Frontier! Duminică, 25 martie, de la ora 17.00, va avea loc a 59-a ediție a clubului de carte Nemira! Cartea lunii martie este Wild Cards, primul volum din seria omonimă coordonată de George R.R. Martin și Melinda Snodgrass. Un mozaic din aventurile mai multor personaje scrise de autori diferiți, toate din aceeași lume ficțională, în aceeași poveste-cadru, seria Wild Cards este alegerea ideală pentru fanii benzilor desenate Marvel sau DC!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.