Ce crezi că ți se poate întâmpla dacă te rătăcești iarna în pustietate? Celebrul vlogger Zmenta a avut parte fix de o astfel experiență plină de teroare, după ce a rămas blocat în zăpezi, în vârful muntelui. Fără semnal la telefon, fără țipenie de om în jur, înghețat bocnă, el a descoperit în zăpadă un rucsac plin de obiecte care i-au sporit panica. Ce a urmat nu a făcut decât să intensifice teroarea…

Oare i-au dat târcoale monștri înfricoșători sau mintea i-a jucat feste? Cum a supraviețuit terorii albe? Află cum a avut Zmenta parte de un final ca-n filme, mai mult mort decât viu, urmărind clipul filmat de AMC la fața locului:

SPOILER ALERT! Imaginile video fac parte din campania de promovare a noilor producții proprii marca AMC din această primăvară, care vor avea premiera concomitent cu cea americană: noul serial „The Terror” și sezonul 4 din „Fear the Walking Dead”. „The Terror” este un thriller plin de suspans (inspirat de romanul lui Dan Simmons, din 2007) care va purta telespectatorii într-o călătorie zguduitoare. Primele două episoade vor fi difuzate pe 26 martie, de la ora 04:00 (și în reluare pe 29 martie, de la 22:00). Nu ratați un nou episod în fiecare joi, de la 22:00, numai pe AMC!

„Fear the Walking Dead” revine în grila postului, cu al patrulea sezon, pe 16 aprilie, la ora 05:00 (și în reluare în aceeași seară, de la 22:00). Noile episoade conțin mult-așteptatul crossover cu „The Walking Dead” al lui Morgan Jones (Lennie James). În plus, apar două noi personaje, jucate de Garret Dillahunt („The Mindy Project”), Maggie Grace („Lost: Naufragiații”) și Jenna Elfman („Dharma și Greg”). Nu ratați un nou episod al sezonului 4 în fiecare luni, la 22:00, numai pe AMC!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.