Pe măsură ce regalitatea și vedetele de primă clasă se adună la Windsor, în Anglia pentru a sărbători nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, E! va difuza programe despre familia regală care vor culmina cu evenimentul anului. Programele speciale încep din 13 mai la ora 21:00 cu The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan un program special despre nunți, ce își propune să aducă în prim plan viitorul prințeselor moderne studiind viața a trei femei memorabile: Diana, Prințesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, și Meghan Markle. Programul continuă cu E! Live From The Royal Wedding pe 19 mai la ora 12:00 cu o transmisiune în direct de la Castelul Windsor, relatată de experta în celebrități Giuliana Rancic, fashion stylist-ul celebritaților Brad Goreski, expertul regal E! News Chief Correspondent Melanie Bromley și reporterul E! din Marea Britanie, Sarah-Jane Crawford vor asigura telespecatorilor o experiență unică din mai multe puncte de vedere, disponibilă pe platforme diferite, timp de cinci ore de transmisie în direct. Seara se încheie cu E! Royal Wedding Rundown, o recapitulare de o ora a evenimentului istoric ce va începe pe 21 Mai de la 13:00 și 23:00.
Ziua specială de transmisiuni în direct este produsă de Wilshire Studios.

The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan este un program special despre regalitate, cultura pop si stil cu Karamo Brown (Queer Eye), Michelle Lee (Editor Șef la revista Allure), Melanie Bromley, Zanna Roberts Rassi (Senior Fashion Editor la revista Marie Claire), Heather Cocks & Jessica Morgan (The Fug Girls, “gofugyourself”) și multi alții. Programul special analizează cum membrii familiilor regale din zilele noastre redefinesc acest statut prin stilul lor de viață, stilul vestimentar, filantropie și viața lor socială. Telespectatorii vor putea să privească retrospectiv la standardele impuse de Diana pentru următoarele generații, cum Kate i-a urmat exemplul și cum Meghan va schimba percepția asupra familiei regale a Regatului Unit. Vom revedea impresionantele nunți de care au avut parte Diana si Kate și vom face predicții pentru ziua cea mare a lui Meghan.

E! News va difuza toată săptamâna conținut dedicat nunții regale pe măsură ce se apropie ceremonia și știri despre pregătirile de ultima ora furnizate de expertul in regalitate Melanie Bromley în direct de la Londra si Windsor cu informatii noi despre Prințul Harry și Meghan. Informații despre așteptatul eveniment vor fi furnizate și în cadrul programului Daily Pop începând din 7 mai. În plus, E! News va analiza în detaliu viața captivantă și iubirea de poveste a acestor doamne și va aduce fanilor toate detaliile grandiosului eveniment împânzit de staruri.

Fanii E! News pe Instagram vor regăsi detalii ale ediției speciale prin Instagram Stories pe durata evenimentului din 19 mai, pot urmări fiecare moment pe măsura ce evenimentele se desfășoară și pot arunca o privire in culise pe E! News in mediul digital si @enews pe retelele sociale (Instagram, Twitter și Facebook) dar și pe @e_news pe Snapchat.

Programul complet:

Duminică, 13 mai de la 21:00
Programul special de la E! The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan aduce în discuție evoluția vieții regale si viitorul prințeselor contemporane prin prizma a trei femei : Diana, Printesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge si Meghan Markle.

Începând de luni, 7 mai
Pe măsură ce evenimentul se apropie, Daily Pop și E! News vor difuza știri despre nunta regală furnizate de corespondentul E! expertul regal Melanie Bromley care va intra în legatură directă din Londra și Windsor, Anglia și va furniza știri la minut despre Prințul Harry și Meghan, dar și despre ultimele pregătiri ale evenimentului. Plus, E! News va aduce fanilor toate detaliile acestui eveniment împânzit de staruri.

19 Mai de la 12:00
E! Live From the Royal Wedding – transmisiunea de cinci ore, în direct, fără egal – găzduită de expertul în cultura pop Giuliana Rancic, celebrity fashion stylist Brad Goreski, expertul regal E! News Chief Correspondent Melanie Bromley și prezentatoarea E! din Regatul Unit, Sarah-Jane Crawford.

21 Mai de la 13:00 și 23:00
E! Royal Wedding Rundown, o recapitulare de o ora imediat dupa transmisiunea în direct a evenimentului istoric difuzat de E!.

Digital & Social
Fanii E! News de pe Instagram vor afla cele mai noi știri legate de evenimentul din 19 mai prin Instagram Stories. Imagini exclusive din culise vor fi disponibile pe E! News în digital și @enews pe platformele sociale (Instagram, Twitter si Facebook), dar și @e_news pe Snapchat.

În România E! se găsește în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.