Ascultă acest articol


GeForce GTX a fost nominalizată platforma oficială pentru jocul Battlefield V pe PC, iar NVIDIA colaborează cu DICE pentru a crea experiența supremă de gaming. O serie de cadre spectaculoase cu acțiunea din joc e disponibilă în videoclipul de gameplay pentru Battlefield V care rulează pe un PC dotat cu o placă grafică GeForce GTX 1080 Ti.

Videoclipul face parte din știrile disponibile pe EA Play, unde facii au la dispoziție informații despre cele mai noi jocuri EA care rulează pe PC-uri cu plăci grafice GeForce GTX.

Inginerii NVIDIA colaborează cu dezvoltatorii de la DICE pentru a le pune gamerilor la dispoziție cele mai importante aspecte ale platformei GeForce, astfel că GeForce Experience va livra drivere Game Ready, setări optime pentru gameplay, și alte funcționalități specifice Battlefield V. De asemenea, inginerii lucrează la integrarea celor mai noi tehnologii, optimizarea performanței și îmbunătățirea experienței de joc.

Battlefield este una dintre cele mai populare francize de tip ”first-person shooter”, cu peste 54 de milioane de gameri în ecosistemul de console și PC. Battlefield V revine în acțiune în cel de-al Doilea Război Mondial, pe 19 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.