Turul Americii cu DIVA te va purta într-o excursie de-a lungul continentului american de luni până joi de la 20:00, începând cu 25 iunie. În fiecare săptămână se va difuza un maraton de seriale din destinații diferite.

Circuitul începe pe 25 iunie în Seattle cu 25 de episoade din Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy). Următoarea destinație propune relaxare la soare în Hawaii cu serialul de acțiune Hawaii 5.0 S7 (cu: Alex O’Loughlin, Scott Caan și Taylor Wily) urmărind echipa de elită ce luptă sub soarele arzător între 2 și 5 iulie.

New York este și el inclus în tur, fiind programat între 9 și 12 iulie. Orașul care nu doarme niciodată este prezentat din perspectiva celebrului autor de romane polițiste – Castle S3 (cu: Nathan Fillion, Stana Katic). A patra destinație este Chicago unde acțiunea continuă în ritmul de la Camera de gardă S3 (Chicago Med) unde ești așteptat între 16 și 19 iulie să îi urmărești în acțiune pe medicii tăi preferați (cu: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto).

MONK S4 (cu: Tony Shalhoub, Jason Gray-Stanford, Ted Levine) detectivul ciudat, te așteaptă cu ale sale cazuri bizare în San Francisco începând cu 23 iulie. Vacanța se încheie în Toronto unde DIVA te invită să studiezi Detaliul (The Detail) din 30 iunie alături de cele trei femei – detectiv care lucrează în departamentul de omucideri din cadrul Poliției Metropolitane (Shenae Grimes Beech, Angela Griffin și Wendy Crewson) și vieților lor complicate.

Pregătește răcoritoarele și savurează Turul Americii cu DIVA urmărind sezoanele tale preferate de luni până joi de la 20:00, începând cu 25 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.