Câştigă 2 invitații de câte 2 persoane la orice film rulează la Happy Cinema

73
2005
Ascultă acest articol


Happy Cinema, SĂPTĂMÂNA 16 – 19 iulie 2018: 2 invitații de câte două persoane la film orice film rulează în perioada 23 – 26 iulie.

Câștigători: Racea Ana, Anton Florina

Răspunsul la întrebare: Happy Cinema

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail și să ne spuneți:

La ce cinematograf sunt disponibile invitațiile acestui concurs?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici. Invitațiile se ridică pe loc de la casa de bilete a cinematografelor unde este necesar să prezentați C.I..

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematograful Happy Cinema și se folosesc pe loc. Nu se pot face rezervări, iar invitațiile sunt valabile la orice film care rulează în perioada menționată.

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Sunt două invitații de câte două persoane și sunt disponibile la orice filmul care rulează în perioada menționată la Happy Cinema. Programul îl găsiți pe HappyCinema.ro

Atenție ! Dacă alegeți să mergeți la filme 3D, costul ochelarilor nu este inclus in invitație. Conform noilor reglementări GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al celor doi câștigători vor ajunge numai la cinematograful unde sunt valabile invitațiile, pentru confirmare și nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe. Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

73 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.