Știința azerothică este la îndemâna tuturor odată cu lansarea The Boomsday Project, următoarea expansiune Hearthstone. Experimentele iresponsabile ale ticălosului Dr. Boom se dezlănțuie asupra jucătorilor sub forma celor 135 de cărți noi, plus câteva mecanici de gameplay răutăcioase.

Dr. Boom a construit un complex de laboratoare ascunse în Netherstorm, unde împreună cu o echipă de cercetători renegați au lucrat la o serie de experimente științifice neortodoxe. Jucătorii se vor minuna de cele nouă vrăji legendare. Vor fi încântați de proiecte, vrăji cu efecte benefice asupra ambilor jucători, însă aparențele pot fi înselătoare. Și nu în ultimul rând, jucătorii vor tremura în fața puterilor extraordinare ale cărților Omega care vin cu recompense incredibile în anumite condiții.

Dr. Boom are o afinitate pentru roboți și bombe, folosindu-se de The Boomsday Project pentru cea mai nouă și inovativă mecanică de joc, atracția magnetică. Magnetic este un cuvânt cheie nou care dă posibilitatea jucătorilor să combine minioni Mech pentru a obține roboți ce includ atacul, viața și abilitățile minionilor care intră în componența lor.
Cu atât de multe experimente în desfășurare, Dr. Boom și echipa sa vă vor provoca să rezolvați puzzle-uri în The Puzzle Lab, noua experiență single-player Hearthstone inclusă în The Boomsday Project. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în săptămânile următoare.
The Boomsday Project este acum disponibil pentru Windows PC, Mac, tablete și telefoane mobile cu Windows, iOS și Android. Cu ocazia acestei lansări și pentru o perioadă limitată de timp, jucătorii Hearthstone primesc trei pachete gratuite de cărți și o carte legendară.

Pentru mai multe detalii vizitați TheBoomsdayProject.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.