Logitech lansează MX Vertical, cel mai performant mouse ergonomic cu design vertical

MX Vertical reduce presiunea încheieturii mâinii și efortul antebrațului fără a compromite productivitatea

0
1112
Ascultă acest articol


Logitech lansează Logitech MX Vertical, cel mai avansat mouse care îmbină un design ergonomic cu performanța dispozitivelor de top din seria MX. MX Vertical este conceput pentru a reduce efortul depus de antebraț și presiunea încheieturii mâinii, în timp ce unghiul vertical de 57 de grade este optimizat pentru o poziție ergonomică, fără a compromite productivitatea.

“Știm că mulți dintre utilizatorii de PC experimentează disconfort sau durere în palmă, antebraț sau la nivelul încheieturii”, menționează Delphine Donne-Crock, manager general al departamentului de creativitate și productivitate Logitech. “Pentru a ne adresa acestei probleme, am creat cel mai ergonomic mouse realizat de noi, MX Vertical, conceput pentru o poziție cât mai naturală de utilizare. Unghiul unic este optimizat pentru o postură ergonomică și reduce atât presiunea încheieturii mâinii cât și efortul antebrațului. Cu MX Vertical puteți maximiza productivitatea în confort total”.

Testat științific și aprobat ergonomic, MX Vertical este conceput pentru a păstra o poziție naturală a mâinii și un unghi vertical de 57 de grade pentru a reduce activitatea musculară cu până la 10% comparativ cu un mouse standard, fără a pierde din performanță. Forma confortabilă este gândită să se potrivească la diferite forme și dimensiuni de mâini, iar textura cauciucată de la suprafață și suportul pentru degetul mare asigură o apucare puternică și naturală a dispozitivului.

MX Vertical are încorporat cel mai performant senzor optic, cu o precizie ridicată de 4.000 DPI, ceea ce ajută la realizarea a de patru ori mai puține mișcări ale mâinii și reducerea oboselii în timpul utilizării. Comutatorul de viteze pentru cursor permite ajustarea rapidă a vitezei DPI și obținerea unei precizii ridicate doar cu o atingere de buton. Mouse-ul MX Vertical are o autonomie ridicată datorită faptului că bateria reîncărcabilă rezistă până la 4 luni doar cu o încărcare completă iar o încărcare rapidă de doar un minut asigură 3 ore de utilizare. Dispunând de ambele tehnologii, Logitech Easy-Switch și Logitech Flow, se poate face trecerea insesizabilă între oricare două calculatoare și chiar copia și transfera imagini sau documente între ele.

MX Vertical dispune de un design modern și completează gama de produse Logitech premium precum Logitech CRAFT, Logitech Spotlight Presentation Remote sau Logitech MX SOUND.

Preț și disponibilitate

MX Vertical va fi disponibil internațional începând din luna septembrie, având posibilitatea de a face precomandă pe Logitech.com începând cu 20 august, la un preț recomandat de 99,99$. Mai multe informații se pot găsi pe site-ul oficial Logitech.com, blog sau pe canalele de social media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.